Начало Е-Аптека Хигиена и защита Памперси и пелени Памперси за възрастни размер M SERENY ПЕЛЕНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ СЕРЕНИ 40-80 кг. * 10 СУПЕР НОЩНИ

ПЕЛЕНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ СЕРЕНИ 40-80 кг. * 10 СУПЕР НОЩНИ

Арт. #30025994

Пелени за възрастни "SERENITY" 40-80 кг / супер нощни / 10 броя

Пелените Serenity са най - ефективното решение при проблеми с незадържане на урина (инконтиненция), особено подходящи за неподвижни пациенти. С високата си степен на абсорбиране, предлагат пълна защита на кожата, която винаги е суха, като са подходящи и в случаите на двойна инконтиненция и за дългите периоди от деня.

С анатомичната си форма, меката еластичност около бедрата и практичните си лепенки, гарантират максимална сигурност срещу пропускане, предлагайки високо ниво на комфорт.

Предлагат се в четири степени на абсорбентност и няколко размера. За да се улесни бързото идентифициране всяка степен на абсорбентност се характеризира с различен цвят.

Състав:
суперабсорбент, тишу, непропускащи прегради, непромукаем външен слой

Продуктът не съдържа опасни за здравето компоненти.

Съхранение:
На сухо и проветриво място.

Произвeдено в ЕС.

Аналози на ПЕЛЕНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ СЕРЕНИ 40-80 кг. * 10 СУПЕР НОЩНИ

КОМЕНТАРИ КЪМ ПЕЛЕНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ СЕРЕНИ 40-80 кг. * 10 СУПЕР НОЩНИ

ПЕЛЕНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ СЕРЕНИ 40-80 кг. * 10 СУПЕР НОЩНИ Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни проблемиЛюбопитноЗдравни съветиНовиниАлт. медицинаЛеченияЛайфстайлСнимкиСоциални грижиИсторияПсихологияСпортХранене при...ПроизводителиБотаникаКлинични пътеки