Начало Е-Аптека Хигиена и защита За дома Апарати и уреди за отблъскване на вредители TELESTAR ПЕСТ РЕДЖЕКТ УРЕД ПРОТИВ НАСЕКОМИ PEST REJECT

ПЕСТ РЕДЖЕКТ УРЕД ПРОТИВ НАСЕКОМИ PEST REJECT

Арт. #30024351
49.50 лв. 29.00 лв.
Валидност на промоцията: от 08.04.2019г. до 26.04.2019г. НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
2.9, 20 гласа
Виж всички от TELESTAR ›Виж всички Апарати и уреди за отблъскване на вредители ›Към всички промоции ›

ПЕСТ РЕДЖЕКТ УРЕД ПРОТИВ НАСЕКОМИ PEST REJECT

Преди употреба, моля, прочетете внимателно тези инструкции за безопасност. Тяхното предназначение е да ви помогнат да използвате правилно това устройство и по този начин на получите възможно най-добри резултати. След като прочетете тези инструкции ги запазете и за в бъдеще.
Pest Reject е нов и безопасен метод, който използва ултразвукова и електромагнитна технология за отстраняване на насекоми и гризачи. Това устройство излъчва ултразвукови вълни, които притесняват хлебарки, паяци, мравки, бръмбари и гризачи. Електромагнетизмът работи като използва окабеляването по стените в дома или офиса ви, чрез което излъчва променливи електромагнитни импулси, притесняващи насекоми и гризачи. Тази система не ги убива, но ги дразни до такава степен, че те напускат сами.
Pest Reject не замърсява околната среда, защото не съдържа никакви токсични химикали и отрови. Безопасен е за цялото ви семейство и домашните любимци.

ВНИМАНИЕ

 • Не използвайте Pest Reject, ако имате домашни любимци зайци или гризачи, например хамстери, защото може да им причините дискомфорт.
 • Устройството не оказва влияние върху други видове домашни любимци.
 • Устройството не оказва влияние върху работата на компютри и други домашни уреди.
 • Пазете Pest Reject далеч от вода, вази за цветя, пълни с вода и други обекти, съдържащи някаква течност.
 • При първоначална употреба на Pest Reject е нормално насекомите да станат по-активни и да излезнат от скритите си местенца. Това е така, защото те усещат дискомфорт и се опитват да избягат.
 • Най-добри резултати при справянето с хлебарки, паяци, мравки и гризачи се постигат след 1-3 седмици. Въпреки, че усещат действието на устройството, първоначално могат да откажат да напуснат.
 • Когато използвате Pest Reject за отстраняване на насекоми, не забравяйте да оставите прозореца или вратата отворени, за да могат да напуснат.
 • Не използвайте допълнителни отрови и химически препарати докато използвате това устройство. Подобни препарати могат да привлекат вниманието на насекомите, докато Pest Reject ги кара да напуснат. Отрови и други подобни вещества имат напълно противоположен ефект на този на Pest Reject.
 • Не забравяйте, че има много упорити хлебарки, за които може би ще е необходимо по-дълго време, за да бъдат прогонени от дома ви.
 • Не оставяйте храна, която може да привлече вниманието на нови насекоми.
 • Не оставяйте врати, прозорци, гаражи и мазета отворени, за да не позволявате влизането на други насекоми и гризачи.
 • Устройството не оказва влияние върху домашни любимци, компютри или други домашни уреди.
 • Този продукт е предназначен за употреба в затворени помещения. Не го използвайте за предпазване на открито.
 • Използвайте устройството, спазвайки тези инструкции

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА
1. Включете Pest Reject в контакта и проверете дали светлинният индикатор се е включил.
2. Червеният индикатор трябва да свети когато устройството работи. Жълтият индикатор показва функцията електомагнетизъм, а зеленият - функцията ултразвук. Жълтият и зелен индикатор мигат когато устройството работи правилно.
3. Устройството е снабдено и с нощен индикатор, който може да бъде включен с натискане на малкия бял бутон върху горната му част. За изключване се използва същият бутон, който трябва да се натисне отново.
4. Оставете устройството включено 24 часа в денонощието и 365 дни в годината.
5. Ако поставите втори Pest Reject, трябва да го включите на достатъчно отдалечено място от първия Pest Reject. Един Pest Reject е достатъчен за защитата на приблизително 200 м2 площ.

а/ Бутон за включване/изключване на нощния индикатор
b/ Нощен индикатор
с/ Червен индикатор/ Устройството е включено
d/ Жълт индикатор/ Електромагнитна функция
е/ Зелен индикатор/ Ултразвукова функция

ПОДДРЪЖКА
Pest Reject не изисква никаква поддръжка. Използва се за неограничен период от време.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Честота: 50 / 60 Hz;
 • Напрежение: 230 V АС;

ВНИМАНИЕ
РАЗДЕЛНО ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ

Запознайте се с действащите закони във вашата страна за разделно изхвърляне на отпадъците, в частност на продукти като това устройство. Не изхвърляйте този продукт с ежедневните си отпадъци. Изхвърлете продукта в съответствие със законите във вашата страна. Електрическите уреди съдържат субстанции, които могат да бъдат опасни за околната среда и човешкото здраве. Затова трябва да бъдат изхвърляни правилно.

Аналози на ПЕСТ РЕДЖЕКТ УРЕД ПРОТИВ НАСЕКОМИ PEST REJECT

КОМЕНТАРИ КЪМ ПЕСТ РЕДЖЕКТ УРЕД ПРОТИВ НАСЕКОМИ PEST REJECT

ПЕСТ РЕДЖЕКТ УРЕД ПРОТИВ НАСЕКОМИ PEST REJECT Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗдравни проблемиЗдравни съветиЛюбопитноАлт. медицинаЛеченияБотаникаЛайфстайлРецептиПсихологияНовиниСнимкиИсторияПроизводители