Коментари за СУПЕР КОЛАГЕН + С таблетки * 120 NEOCELL USA

Арт. №: 30023092
Изображение към продукта СУПЕР КОЛАГЕН + С таблетки * 120 NEOCELL USA

Ако желаете да получите информация, цена и опция за закупуване на продукта натиснете тук.

Напиши коментар 2 коментара
 1. www.framar.bg отговаря
  www.framar.bg отговаря 

  Мина

  Колко дълго може да продължи приема на Супер колаген + С, необходими ли са почивки и може ли да причини алергични реакции?

  Няма отбелязани странични ефекти от приложението на този продукт. Би могъл да се приема на курсове от 2-3 месеца, след което да се прави почивка отново от 2-3 месеца.

 2. Мина 

  Колко дълго може да продължи приема на Супер колаген + С, необходими ли са почивки и може ли да причини алергични реакции?

Напиши коментар

Коментари от Фейсбук към СУПЕР КОЛАГЕН + С таблетки * 120 NEOCELL USA

Коментари от форума към СУПЕР КОЛАГЕН + С таблетки * 120 NEOCELL USA

 1. lussy 
  В едно женско списание четох, че жените след 35 - 40, че и над 40 години на запад, че започвали да взимат хранителни добавки, тъй като в тази възраст започва прехода към остаряването! Пишеше, че най-вече тази възраст на ранния преход към остаряването се ...
 2. Nightmare 
  Чувала съм за маслото от вечерна иглика, че е добро, но никога не съм го ползвала, що се отнася до растителните естрогени, нямам идея в какво би могло да се съдържат!
 3. Мади Ранчева 
  За приема на хиалуронова киселина на капсули съм чувала добри отзиви, но не съм опитвала, а и разбрах, че има различни видове хиалуронова киселина
 4. choki_moki 
  Бих предпочела комплексна формула която да съчетава повече съставки за по-добър ефект като Womens Hormone Balance примерно.
 5. draga.mihova 
  А какво съдържа тази комплексна формула и може ли да се приема от по-млади жени, каквато всъщност е авторката на темата? Природна ли е тази добавка, тъй като видя хормони и тръпки ме побиват, шега не бива с тях!
 6. Radoslav88 
  Мили дами, замислете се върху някакъв Antioxidant Complex или комбинация от зелени храни, които са богати на витамини, минерали и т.н.
 7. pepa1974 
  Да има специална хранителна добавка, казва се ХАРМОНИЯ с ресвератрол, която пие майка ми и е много доволна.
 8. Radoslav88 
  12 мг. рествератрол е твърде малко за някакъв антиоксидантен ефект. По-скоро дневно трябват поне 100-200 мг.
 9. choki_moki 
  мога да прикача снимка със съдържанието. Могат да се пият от жени от всякакви възрасти, защото съдържат само натурални съставки. Дори моя позната ги пиеше понеже имаше страшно болезнена и нередовна менструация. Womes_Hormone_Balance_60tabs_facts.jpg
 10. pepa1974 
  Радослав 88, то в Хармония няма само рествератрол като антиоксидант, иначе щеше да е рествератрол на хапчета, а не хранителна анти-еджингова добавка. Така мисля. Предполагам, че и останалите съставки са много важни...
Включи се в дискусията във форума
© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook