Начало Е-Аптека Хранителни добавки Витамини и минерали Витамини и минерали за деца NATUR PRODUKT DR.THEISS Multivitamol МУЛТИВИТАМОЛ 6+ сироп 200 мл.

МУЛТИВИТАМОЛ 6+ сироп 200 мл.

Арт. #30002067

МУЛТИВИТАМОЛ 6+

СИРОП

200 МЛ

 

По време на ядене децата и юношите не мислят дали хранат е здравословна. Важното е да е вкусна и модна - например от типа "бърза закуска". Последиците не закъсняват. Още от детска възраст се приемат прекомерно много мазнини, захар, белтъчини и сол. Съществува опасност от приемане на твърде малки количества витамини, минерали и баластни вещества. Родителите обаче могат да вземат мерки.

Децата и подрастващите, които трудно свикват или изобщо не могат да привикнат към здравослово хранене, могат да приемат различни препарати Myltivitamol.

Той се прилага в зависимост от връзрастта като Myltivitamol за малки деца или Myltivitamol6+ формула L със съдържание на лизин и лецитин, които повишават жизнената активност.

Myltivitamol- бонбони и Myltivitamol - гранули като "витаминова инжекция" от време на време също са обсолютно необходими за нашите деца.

 

СЪСТАВ:

Витамин А, витамини В1, В2, В6, В12, витамин С, витамин Е, витамин D3, никотинамид, пантенол, желязо.

 

ПОКАЗАНИЯ:

При проява на авитаминоза;

-за подпомагане на съпротивителните сили;

-за предпазване от смущения в развитието и растежа или рахит;

-при общо изтощение, отслабване на концентрацията и училищна умора;

-при загуба на апетит и смущения в обмяната на веществата;

-подпомага възстановителния процес след прекарани заболявания.

 

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:

Деца на възраст 6-10 години: 1 чаена лъжичка 1-2 пъти дневно.

Деца на възраст над 12 години: 1-2 чаени лъжички 1-2 пъти дневно.

 

Производител:

Германия

Аналози на МУЛТИВИТАМОЛ 6+ сироп 200 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ МУЛТИВИТАМОЛ 6+ сироп 200 мл.

МУЛТИВИТАМОЛ 6+ сироп 200 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаСерияЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):ЛюбопитноЗдравни съветиАлт. медицинаЛеченияНовиниСоциални грижиСпортБотаникаМикробиологияФизиологияТестовеХранене при...ДиетиСнимкиОрганизацииИсторияЛайфстайлСпециалистиНормативни актовеПсихологияРецептиИнтервютаАнкетиОбразованиеЗаведенияКлинични пътекиИзследванияПроизводителиОткрития