Начало Е-Аптека Лекарства Хомеопатични Монопродукти BOIRON MONO АГАРИКУС МУСКАРИУС 15 СН

АГАРИКУС МУСКАРИУС 15 СН

Арт. #30001449
4.48 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.1, 7 гласа
Виж всички от BOIRON MONO ›Виж всички Моно хомеопатични продукти ›

Хомеопатията е перапевтичен метод, който се основава на принципа на ПОДОБИЕТО- подобие, което съществува между токсичното действие на дадено вещество и неговите терапевтични възможности. 

Хомеопатията се прилага както при кърмачета, деца, бременни, така и при възрастни. Ефикасността на лечение не зависи от възрастта. Тя позволява да се лекуват голям брой заболявания, срещани в ежедневието - като например алергии през различните сезони, рецидивиращи УНГ заболявания, грип и грипоподобни състояния, някои нарушения от страна на нервната система, кожни, стомашно-чревни, гинекологични и други заболявания.

Хомеопатията действа като стимулира естествените защитни механизми на организма. Тя има бързо действие при острите заболявания /грип, ринофарингити и други/.

Хомеопатичните монопрепарати се предлагат главно под формата на гранули, които се приемат под езика и се оставят до пълното им стопяване, без да се хрускат и без да се гълтат. Най-често препоръчваната доза е 5 гранули за един прием, или цялото съдържание на дозата, когато се приемат малки глобули.

Препоръчва се хомеопатичните лекарствени продукти да се приемат на разстояние от храненията /15-20 минути преди или след хранене/, като в устата не трябва да съществува никакъв особен вкус от силно ароматично вещество /мента, кафе, цигари.../

 

Начин на приложение:

1. Дръпнете лентичката, за да освободите капачката.

2. Обърнете флакона.

3. Завъртете капачката.

4. Свалете капачката.

5. Изсипете гранулите направо под езика.

 

ХОМЕОПАТИЧНИ РАЗРЕЖДАНИЯ

Зелен = 5 СН

Син = 9 СН

Оранжев = 15 СН

Бледовиолетов = 30 СН

 

ПРОИЗХОД:
червена мухоморка

ОСНОВНИ ПОКАЗАНИЯ:
* тикове
* синдром на Рейно
* измръзване
 
КРИТЕРИИ ЗА ИЗБОР:
* мускулни спазми, мравучкане, изтръпване
* изстиване, като от пробождане от ледени игли

КОМЕНТАРИ КЪМ АГАРИКУС МУСКАРИУС 15 СН

АГАРИКУС МУСКАРИУС 15 СН Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаника