BOIRON MONO

470 продукта
Сортирай:
На страница по:


Boiron е основана като независима семейна лаборатория през 1932 г. Неин създател е френският фармацевт Кристиан Боарон. Компанията е съставена от хора, обединени от един важен за общественото здраве проект, базиращ се на развитието на хомеопатията в световен мащаб.

Boiron създава продукти в следните направления:

- сезонни есенно-зимни заболявания
- нервна система
- прилошаване при пътуване
- УНГ заболявания
- кожа
- костно-мускулна система
- храносмилателна система
- монопрепарати - използват се за лечение на широка гама заболявания засягащи различни органи и системи при деца и възрастни.

Лабораториите на Boiron са стандарт в прилагането на добрите производствени практики и добрите дистрибуторски практики (Good Manufacturing Practices - GMP и Good Distribution Practice - GDP). Те притежават 5 обекта за производствен процес и 18 филиала по света, включително и България. Хомеопатичните лекарства, произведени от Boiron, присъстват на световния пазар в повече от 80 страни. Лабораториите на дружеството са важен център за изследване и развитие на хомеопатията като част от съвременната медицина. В ход са 85 изследователски проекта, които включват лекари, академично-изследователски екипи и ветеринарни медици от всички континенти.

Днес Bioron е акционерно дружество, чието седалище се намира в околностите на град Лион, Франция. Освен това компанията е и най-големият производител на хомеопатични лекарствени продукти в света.

Държава: Франция

Сайт: boiron.bg

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook