WALMARK

90 продукта
Сортирай:
На страница по:


Walmark е чешка компания, водещ производител и дистрибутор на хранителни добавки.

Тя пренася лечебните сили на природата в грижата за вас и вашите близки. Благодарение на дълбокото разбиране на нуждите на хората и духа на иновациите, компанията разработва уникални природни решения, които предлагат бърза и ефективна помощ на милиони хора от всички възрасти.

Основната компетентност на Walmark е да разработва, произвежда, контролира, съхранява и разпространява продукти, вариращи от хранителни добавки, до медицински изделия и лекарства.

Като водещ производител на хранителни добавки Walmark, който изнася продуктите си в 48 страни по света, е наясно с отговорността, която носи към региона, в който оперира. Компанията активно популяризира здравословния начин на живот, не само с помощта на продуктите си, но и като създава предпоставки за качествен и активен живот. Тя насърчава и популяризира обществено полезни проекти с цел да подкрепи общото благосъстояние на обществото.

Компанията предлага марките:

- Walmark- витамини, минерали и билкови екстракти

- Martians - детски добавки

- Beliema - продукти за вагинално здраве

- Urinal - за здраве на пикочните пътища

- Простенал - за здраве на простата

- Proenzi - грижа за ставите

- Biopron - пробиотици

- Sinulan - грижа за респираторното здраве

За дейността си компанията е наградена с множество отличия, сред които: Чешки супербранд за 2019 г., ISO сертификат, НАССР сертификат,Сертификат за Добра производствена практика и много други.

Държава: Чехия

Сайт: www.walmark.eu

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook