RUBELLA DeVa Slim

2 продукта
Сортирай:
На страница по:

Рубелла е водеща козметична компания в България с традиции в производството и търговията на козметични и хигиенни продукти. Продуктовата гама включва средства за коса, лице, тяло, за устна хигиена и мъжка серия.


Пазарният дял на фирмата непрекъснато се разширява и заема важно място на вътрешния и международния пазар. Рубелла е най-големият износител на козметични и хигиенни продукти за ЦЕФТА, ОНД, Европийския съюз, Балканския регион, Азия и други.

Марки като "Дева" и "Дентал" са известни и предпочитани, съчетават добро качество и разумна цена и конкурират утвърдени световни марки.
Рубелла осигурява напълно завършен технологичен процес при производството на пасти за зъби и кремообразни продукти в ламинанти туби. Опаковките и ламинантното фолио са собствено производство, което е допълнителна гаранция за качество и сигурност.
Обемът на произведените продукти нараства значително в резултат на съвременна система на управление, големия потенциал на технологична база и успешна политика, следваща световните тенденции в развитието на козметиката. Фирмата разработва и реализира големи инвестиционни проекти във връзка с внедряването на нови технологии, модернизация и реконструкция на технологичното оборудване в основните производства.
Рубелла е добър партньор на известни световни компании като Quest, Haarman & Reimer GmbH, Degussa, Lowenstein и други. Редовно взима участие в престижни международни изложения - Cosmoprof, Private Label, Intersharm.

Мисията на Рубелла е да предлага на потребителите богат набор от продукти с високо качество на добра цена, които да удовлетворят нуждите им и да ги направят по-щастливи и красиви.

Компанията инвестира много средства в опазването на околната среда и в социалното развитие на региона, където се намира производственият блок. Инициира и подпомага благотворителни мероприятия.
Инвестира се в нови машини, в обучения на екипа на компанията, в подобряването на работната среда. "Рубелла Бюти" АД постоянно подобрява дейността си като се следват изискванията на добре информираните клиенти, както и на промените, които ЕС налага в законодателно отношение. 
Главната цел на компанията е производство на иновативни козметични продукти с високо качество и безопасни за здравето на човек.

СЕРТИФИКАТИ

- Quality Management Certificate ISO 9001 издаден от Lloyds Register
- Environmental Management System according to ISO 14001 издаден от Lloyds Register
- OHSAS 18001 издаден от Lloyds Register
- GMP удостоверен със сертификат от BDS EN ISO 22716:2007 C GMP от 2008 година
- BRC Global Standard for Consumer products – Certificate 131045 издаден от Intertek Labtest Ltd.

Държава: България

Източник на информация: www.rubella.bg

Снимки

www.rubella.bg
https://english.newstracklive.com
https://www.auraclinic.co.uk
https://www.worldofbeauty.com

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook