RUBELLA DeVa Silk&Comfort

6 продукта
Сортирай:
На страница по:


RUBELLA е водеща българска козметична компания с 20-годишни традиции в производството и търговията с хигиенни и козметични продукти.

Нейната продуктова листа включва:

- Грижа за лицето
- Устна хигиена
- Парфюмерия
- Мъжка козметика
- Детска козметика
- Оцветители за коса
- Грижа за тялото
- Грижа за косата

RUBELLA непрекъснато разширява своя пазарен дял и заема ключови позиции както на вътрешния, така и на международните пазари. Тя е най-големият български износител на козметични и хигиенни продукти за страните от Европейския съюз, Балканите, Азия. Марката предлага качествени продукти на достъпни цени.

RUBELLA е единствената българска козметична компания, която осигурява напълно завършен технологичен цикъл при производството на пасти за зъби и кремообразни продукти в ламинатни туби.

Компанията разработва и последователно реализира значими инвестиционни проекти по отношение на внедряването на нови технологии, реконструкция и модернизация на технологичното оборудване в основните производства. RUBELLA притежава сертификат за управление на качеството ИСО 9001 на Лойдс Реджистър.

RUBELLA има Сертификат за съответствие с изискванията на британския стандарт BRC Global Standard for consumer products, получен през 2009 г. Тя продължава да развива отлични бизнес отношения със своите клиенти, партньори и приятели.

Държава: България

Сайт: www.rubella.bg

© 2007 - 2019 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook