MERZ

15 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Компания Merz е основана от Фридрих Мерц през 1908 г. във Франкфурт, Германия. 

Merz Pharma е иновативна и международна здравна компания със собствен отдел за научни изследвания и развитие. Фирмата е обвързвана с дейността на дъщерните си дружества Merz Pharmaceuticals, Merz Consumer Care и Merz Dental, които предлагат лекарства с рецепта и продукти без лекарско предписание за здраве и красота, материали за зъболекари и зъботехници, хигиенни продукти за дезинфекция и почистване.

Merz Pharmaceuticals извършва научни изследвания, разработва, произвежда и продава иновативни лекарства в областта на неврологията, психиатрията, дерматологията, обмяната на веществата.

В изследванията за болестта на Алцхаймер, Merz Pharmaceuticals постига водеща позиция с първото в света активно средство за лечение на лека до тежка деменция.

В областта на естетичната дерматология, Merz се занимава с подобряване на личния външен вид чрез изглаждане на кожата. Компанията разработва и продава лекарства за лечение на белези, акне, косопад и гъбични инфекции.

Merz Consumer Care е водещ доставчик на продукти за здравеопазване и социални грижи със своите добре известни марки tetesept® и Merz Spezial®. Най-важният фактор за успеха й е патентоването на висококачествени формули.

Merz Dental, базирана в Лютенбург, Северна Германия, разработва и произвежда анатомични зъби; предлага висококачествени материали за пломбиране, цименти, материали за отливане, както и продукти за профилактика и хигиена.

Седалището на Merz се намира във Франкфурт на Майн, Германия. Компанията разполага с офиси в Европа, Америка и Азия.

Държава: Германия

Сайт: www.merz.com

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook