JAMIESON LABORATOIRE

41 продукта
Сортирай:
На страница по:

Основана през 1922 г., "Jamieson" е водещ производител, дистрибутор и търговец на висококачествени натурални здравни продукти в Канада. Дейността му е свързана с предлагането на цялостна и иновативна линия от маркови витамини, минерали и добавки (VMS), средства, посрещащи нуждите на спортното хранене. Тя се осъществява чрез нейните марки Jamieson, LVHS, Progressive, Precision и Iron Vegan.

"Jamieson" е канадска марка № 1 на VMS по продажби. В тази държава компанията е избирана последователно за най-доверен производител на витамини. Това се дължи на ангажимента й да предоставя най-чистите, безопасни и ефективни здравословни решения.

"Джеймисън" с гордост предлага на канадците разнообразие от натурални здравни продукти за цялото семейство, включително:

 • Витамини и минерали;
 • Здравни добавки, включително (омега-3);
 • Храносмилателни продукти за здраве и естествени средства за сън;
 • Пренатални витамини и витамини за отглеждане на малки деца;
 • Билкови екстракти и ботанически разтвори;
 • Природна красота и грижа за кожата продукти;
 • Всички продукти притежават сертификат TRU-ID.

TRU-ID е канадска, независима програма за сертифициране на ДНК. Тя използва най-новите ДНК-технологии, за да проследява активните съставки в растителните и пробиотични добавки, като по този начин удостоверява автентичността им. Възприела отрано тази авангардна програма за сертифициране, "Jamieson" проправя пътя към по-добрите стандарти в цялата индустрия.

В следващите редове ще откриете любопитни факти и събития, превърнали Джеймисън в компанията, която познаваме днес.

Пионер в разработката на натурални здравни продукти, Jamieson създава иновативни продукти за Канада. Компанията притежава впечатляващ списък от "първенства" в постиженията както за формулите си, така и за усвоимостта им. Сред тях са:

 • първи витамини с мегабионаличност;
 • първи клинично доказан антиоксидант без рецепта за намаляване на холестерола;
 • първо семейство устойчиви на стомашна киселина, гастрозащитени пробиотици;
 • първата най-малка и мощна калциева мини таблетка.

Всеки продукт преминава през 360 научни процедури за контрол на качеството, калибрирани биологични изследвания и клинични процедури, които са част от стандарта за одобрение от GMP (добра производствена практика) на канадския здравен департамент. Jamieson променя правилата, гарантиращи високо качество с въвеждането на протокола 360 PURE® - система от минимум 360 процедури за проверка на качеството на продуктите. Това е единствената подобна въведена програма за подсигуряване на действието на хранителни добавки.

През 2004 г. Джеймисън спомага за създаването на дирекция "Здравни продукти без рецепта" (NNHPD). "NNHPD" е регулационен орган, разписващ правилата за производството и търговията с природни здравни продукти в Канада. Представители на Jamieson продължават да работят в тясно сътрудничество с него. Целта на съвместната работа е да се разработят политики, гарантиращи, че канадските природни здравни продукти са безопасни, ефективни и висококачествени.
"Jamieson" счита за своя отговорността за подобряването на здравето и благосъстоянието на канадците. Инициативите й за опазване на околната среда гарантират, че:

 • изпълняват всички вътрешни и международни разпоредби в областта на околната среда и прилагат инициативите, които надхвърлят държавните изисквания;
 • са наясно с въздействието на новите продукти, техните опаковки, производствени технологии и оперативни процедури върху околната среда;
 • насърчават опазването на природата съвместно с нейните бизнес партньори, доставчици и връзки с клиенти.

"Jameison" по света

От офисите си в Канада, "Jamieson" се докосва живота на потребителите си по целия свят. Продуктите й се разпространяват в повече от 40 страни. Като многонационална, мултилокална корпорация, "Jamieson" разполага с богатство от международни познания и регионален качествен опит, за да обслужва адекватно своите клиенти.


Визия, мисия и ценности на Джеймисън

Много неща се променят от 1922 година. За да продължи да предоставя на потребителите си естествените здравни решения, от които се нуждаят, канадският производител се стреми да гледа напред и да се стреми да съхранява естественото здраве. Мисията, ценностите и водещите принципи на компанията гарантират, че тя ще продължава да надхвърля очакванията на всички заинтересовани страни - на служителите, доставчиците на активните съставки, търговските партньори и потребителите на "Jamieson".

Визия:

 • Да се подобри здравето в световен мащаб.

Мисия:

 • Да поддържа надеждните си марки благодарение на тяхното неоспоримо качество и иновации.

Ценности - ръководните принципи на компанията са:

 • успешна съвместна дейност;
 • дух на предприемачество;
 • желание за постигане на резултати;
 • политика на прозрачност.

Компанията съумява да изгради репутацията си на водещ производител на витамини, мине­рали и хранителни добавки. Марката влага в производството си само най-висококачествените съставки от своята световна мрежа доставчици на естествени сурови материали. Продуктите на "Jamieson" са създадени с най-висококачествените и ефективни естествени нутриенти., а развитието й продължава на пълни обороти.

Държава: Канада

Сайт на производителя:

https://www.jamiesonvitamins.com/

Снимки и източник на информацията:

https://www.jamiesonvitamins.com/

https://www.facebook.com/jamiesonvitamins/

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook