ECOPHARM GROUP

81 продукта
Сортирай:
На страница по:

Екофарм ЕООД е една водещите фармацевтични компании в страната. Компанията се занимава с дистрибуция и маркетинг на широка гама генерични и оригинални лекарства на утвърдени световни компании. Екофарм има опит и във фармацевтичното производство. Основана е като приемник на немската фирма ASTA Medica през 2000 година.
Собствените продуктови марки на Екофарм са добре познати и приети на пазара в България, благодарение на високата ефективност, качество, достъпност и иновативност.

Екофарм притежава:
- Разрешение за внос и производство на лекарствени продукти;
- Разрешение за сертифициране на нестерилни и стерилни лекарствени продукти, разпространение и съхранение;
- Разрешения за търговия на едро с медицински изделия, лекарствени продукти, козметични продукти и храни;
- Лиценз за дейности с наркотични вещества за медицински цели;
- Сертификат за съответствие със стандарта ISO 9001 – 2015.
- Сертификат за Добра производствена практика;

Всяка дейност на компанията се основава на стандартни оперативни процедури, които са изготвени според изискванията на законодателствата в областта на фармацевтичния бизнес и на стандартите за ефективност и качество.
GE pharmaceuticals е съвместна инвестиция на австрийската генерична компания Genericon и Екофарм за съвременно и високотехнологично фармацевтично производство. Заводът се намира в Ботевград. През 2006 година той печели приза "Производствена сграда на годината".
В Екофарм работят специалисти с дългогодишен опит, които са обединили усилията си да изградят модерен бизнес, обвързан с идеята за подобряване на качеството на живот и здравето. Непрестанното подобряване на ефективността на процесите и спазването на европейското и националното законодателство са принципи и част от обществена отговорност на фирмата.

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook