DANHSON

98 продукта
Сортирай:
На страница по:

DANHSON

ДАНСОН е фармацевтична компания, основана през 2015 година в България от изключителни професионалисти с опит в областта на фармацията. Занимава се с развитие, производство и маркетиране на лекарствени продукти, хранителни добавки и козметика.

ДАНСОН е предпочитан производител за редица партньори и клиенти в България и в чужбина. Предлага широка гама от продукти с цел подобряване качеството на живот.

  • Компанията е специализирана в производството на стерилни течности (ампулни форми), нестерилни течности за вътрешна употреба (сиропи, орални суспензии), полутвърди лекарствени форми (гелове и мази), течности за външна употреба (шампоани) и медицински изделия, капсули и таблетки.

 

 

 

 

 

  • Предлага търговия и дистрибуция на хранителни добавки с гарантирано качество - за пиене в ампулна форма, нестерилни течности за вътрешна употреба и готови твърди форми.
  • Продуктовата гама от козметични продукти включва шампоани, кремове и мази.

 
МИСИЯТА на фирмата е да предоставя на пазара иновативни решения и да отговаря на високите изисквания на клиентите, като запазва високо качество на предлаганите продукти.

ДАНСОН работи главно с пазари в България, Русия, Беларус, Украйна, страните от Централна Азия (Казахстан, Узбекистан, Киргизия, Таджикистан), страните от Кавказкия регион (Грузия, Армения, Азербайджан), страните от Прибалтийския регион и други.

Компанията инвестира над 50 милиона лева в изграждането на:

  • Нова производствена площадка с цехове за производство на ампули, флакони, полутвърди и биологични продукти
  • Склад със съвременно, модерно оборудване
  • R&D лаборатория за разработка на нови продукти и формули  с модерна апаратура.

                                                                                                                     

ДАНСОН притежава сертификат за регистрация на интегрирана система за управление на качеството и безопасността на хранителните продукти, в съответствие с ISO 9001:2015.

Компанията непрекъснато инвестира в създаването и разширяването на екипа си. Тук работят доказани специалисти, като основната им задача е да обновяват и разширяват продуктовата база, съобразно изискванията на пазара. Целта им е да помогнат на хората да се радват на здраве, самочувствие и качествен живот.

ДАНСОН дава възможност за възлагателна разработка, производство, анализ и партидно освобождаване на лекарства, хранителни добавки и козметика.

Държава: България

Източник на информация: https://danhson.bg

Снимки:

https://www.pbc24.pl
http://www.hoteltrawinski.com.pl

© 2007 - 2022 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook