ALKALOID

69 продукта
Сортирай:
На страница по:


Alkaloid е фармацевтична компания, която работи в областта на разработването и производството на лекарства, козметични и химически продукти, както и растителни суровини. Компанията има над 80-годишна история.

Има 14 дъщерни дружества в Македония, 14 дъщерни и 4 представителства в чужбина – Сърбия, Черна гора, Косово, Албания, Босна и Херцеговина, Хърватска, Словения, Швейцария, България, Турция, Украйна, Руската федерация и САЩ. В Alkaloid работят около 1200 служители и още около 300 в дъщерните дружества и представителства в чужбина. 

За да подобрява непрекъснато качеството на своите продукти и да се стреми към постоянно развитие, Alkaloid създава Институт за развитие и контрол на качеството. Той е оборудван с най-модерната лаборатория и производство, което е гаранция за развитието на нови, модерни видове генерични лекарства. В Института се инвестират средства в размер на повече от 8 мил. евро.

Създаването му има голямо значение за разработването и въвеждането на нови технологии и методи, отговарящи на най-високите стандарти за лекарствата на европейските и американските регулаторни органи.

Държава: Македония

Сайт: www.alkaloid.com.mk

© 2007 - 2023 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook