ALCON

25 продукта
Сортирай:
На страница по:


Alcon е световен лидер в областта на грижата за очите. През своята 70-годишна история тя разработва и произвежда иновативни продукти и устройства, които обслужват пълния жизнен цикъл на нуждите за грижа за очите. Предлага хирургични и фармацевтични продукти за лечение на много очни заболявания и състояния, в това число катаракта, глаукома, заболявания на ретината, сухота в очите, възпаления, алергии и др.

Историята на Alcon започва през 1945 г. с двамата фармацевти Робърт Александър и Уилям Конър. Първата сричка от фамилиите им дава името Alcon.

Основната мисия на компанията е да предоставя иновативни продукти, които подобряват качеството на живот, като помагат на хората да виждат добре.

Благодарение на сливането на Novartis с Alcon през 2011 г. се удовлетворяват нуждите на пациентите във всички очни заболявания, състояния и рефракционни заболявания. С него се разширява глобалното присъствие на фирмата и се ускорява достъпът до иновативни продукти за грижа за очите. Чрез обслужването и работата с хора от цял свят, Alcon изгражда стабилна репутация, която е решаваща при нарастващите изисквания за грижа за очите в днешно време.

Компанията има повече от 24 000 сътрудници в 70 страни, с които заедно работи за запазване, възстановяване и подобряване на зрението в световен мащаб.

Държава: САЩ

Сайт: www.alcon.com

© 2007 - 2023 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook