ACCORD HEALTHCARE LTD

41 продукта
Сортирай:
На страница по:


Accord Healthcare е много бързо развиваща се фармацевтична компания, участваща в разработването, производството и дистрибуцията на фармацевтични продукти на над 70 пазара по целия свят. Създадена е през 2008 г. и към момента има присъствие в Северна Америка, Европа, Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия и Южна Африка. Благодарение на добрия маркетинг и дистрибуторска мрежа фирмата има над 4000 одобрени продукта. Очаква се този брой да нарасне значително в следващите години, което дава основание на фирмата да се конкурира с едни от най-големите компании в този бранш.

Операциите в Северна Америка и Европа стартират със стратегическата визия за създаването на глобална марка на компанията на най-големите фармацевтични пазари в света, която да обединява високо качество и достъпни продукти за пациентите. Същата тази философия е удържана и в другите региони на света.

Accord държи изключително много на високото качество на своите продукти и услуги по целия свят. Те са издържани по всички международни стандарти, а производствените предприятия са одобрени от основните глобални регулаторни органи като USFDA, MHRA, EMA, TGA, МКЦ, ANVISA и др.

Accord има основен акцент върху насърчаването на безопасното използване на своите продукти, както за пациенти, така и за медицински специалисти.

Държава: Великобритания

Сайт: www.accord-healthcare.com

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook