A-DERMA Epitheliale

5 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Марката A-Derma е създадена през 1982 г. Тя е новатор в дермокозметичната индустрия. Продуктите й са с естествен произход и са идеални за чувствителната кожа на цялото семейство.

Основната природна съставка в козметиката й е овес Rhealba, избран от 80 различни сорта, въз основа на неговата ефективност и чистота. Култивиран според правилата на биологичното земеделие, овес Rhealba се откроява със своите възстановяващи и овлажняващи свойства. Той успокоява раздразнената и чувствителна кожа и я предпазва от външни влияния.

Качеството на продуктите на A-Derma е изключително ценено от дерматолози, педиатри и потребители в цял свят. Мисията на компанията е да осигури съчетание от ефективност и качество на продукта, като се грижи както за нашата кожа, така и за околната среда.

Целта на компанията е да ограничи, доколкото е възможно, употребата на етерични масла, оцветители, алкохол, аромати и парабени.

През 2010 г. A-Derma е първата европейска компания в дермокозметиката и фармацията, наградена с Eвропейски етикет за ангажираност към EFQM (European Foundation for Quality Management).

A-Derma дермокозметични продукти

Всички дермокозметични продукти A-Derma са предназначени за лечение на най-чувствителната кожа. Тя се нуждае от специално внимание, а марката предлага ефективно решение с линия продукти от хигиена до хидратация, подходящи за цялото семейство.

A-Derma Exomega

Това е гама от специфични продукти за всички видове суха и атопична кожа.

A-Derma Ephiteliale AH DUO

Специфични продукти за възстановяване на кожата, които я облекчават и подобряват здравината й.

A-Derma Dermalibour + и A-Derma Cytelium

Продукти за зачервена кожа с успокояващо, пречистващо и преструктуриращо действие.

A-Derma Xera-Mega Comfort

Линия за хидратация на много суха кожа, която възстановява естествената й хидратация и мекота.

A-Derma Phys-Ac

Това е нова линия от специфични продукти за почистване и лечение на мазна кожа, склонна към акне и други несъвършенства. Иновативният им състав е обогатен с хидро-компенсиращи балансиращи вещества.

A-Derma Les Indispensables

Линията е предназначена за почистване на нежната кожа на цялото семейство.

A-Derma Primalba

Линията е специфична за защита и почистване на деликатната и крехка кожа на детето. Продуктите са хипоалергенни, без алкохол, етерични масла, багрила и парабени.

A-Derma Sensifluid

Продуктите от тази линия са подходящи за отстраняване на грима от чувствителна кожа, като оставят нежен аромат.

A-Derma Hydralba

Продуктите гарантират естествена хидратация, тъй като са обогатени с екстракт от Rhealba, растителен хидратиращ глицерин и витамин Е. Подходящи са за нежна, деликатна и дехидратирана кожа на лицето.

A-Derma Nutrialba

Продуктовата линия е обогатена с комплекс Rhealbose и есенциални мастни киселини, които действат директно върху причинителя за сухота на кожата.

A-Derma Rheacalm

Линия за лечение на реактивна (чувствителна) кожа.

A-Derma Sensiphase AR

Продукти за реактивна кожа, склонна към зачервяване, които възвръщат здравината й.

A-Derma Protect

Продукти за слънчева защита за възрастни и деца. Те са с нежна текстура и се абсорбират бързо. Линията A-Derma Protect AD е специфична за атопична кожа, а A-Derma Protect AC е предназначена за фотозащита на склонна към акне мазна кожа.

Държава: Франция

Сайт: aderma.bg

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook