Фиксиращи и почистващи продукти за протези

28 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Всеки, който носи протези знае, че те се нуждаят от специални грижи. За по-добър комфорт можете да използвате фиксиращи продукти за протези. А за отлична хигиена разчитайте на почистващи продукти за протези.

Фиксиращите продукти се предлагат под формата на кремове и гелове, които не позволяват на протезата да мърда през целия ден. Това ще ви позволи да общувате, да се храните и да се чувствате спокойно. Освен това фиксиращите продукти предпазват от попадането на остатъци от храна под протезата. Те имат удобен накрайник, който позволява бързо и лесно нанасяне. Спазвайте стриктно указанията за употреба.

Почистващите продукти са изключително нежни към протезите. Те отстраняват натрупаните замърсявания, без да ги увреждат. Почистващите продукти премахват бактериалната плака и остатъците от храна. Те почистват добре и местата, където протезите имат контакт със зъбите.

Почистващите таблетки отстраняват всички замърсявания от протезите, дори и в най-труднодостъпните места.

Тук ще откриете и четки за зъби, специално създадени за почистване на зъбни протези. Те ефективно почистват повърхността на протезите и имат удобен захват.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook