Спрей против насекоми

30 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

За да се предпазите от ухапвания от комари, мухи и други насекоми, докато сте вкъщи или на открито, можете да използвате спрей против насекоми. Той се нанася изключително лесно и бързо. Изсъхва веднага, без да оставя мокри или лепкави следи.

Някои от спрейовете против насекоми съдържат растителни масла, които прогонват насекомите. Това най-често са маслата от лавандула, евкалипт, лимонена трева, чаено дърво и други.

Със спрея можете да третирате освен кожата, така и дрехите, и обувките си, за да се предпазите от вредителите. Не подценявайте защитата от тях, тъй като те разнасят много болести и зарази, и могат да бъдат опасни за вашето здраве.

При нас ще откриете и спрейове против насекоми специално създадени за деца и бебета. Можете да ги нанасяте върху кожата, като избягвате очите и устата. Не пръскайте спрея директно върху лицето.

Първо впръскайте в дланите и след това можете да намажете лицето, като избягвате деликатните и чувствителни зони. Спрейовете не дразнят кожата, овлажняват я, а някои остават нежен аромат.

За дълготрайна защита нанасяйте спрейовете против насекоми през няколко часа.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook