Репеленти за лична защита (за жени)

39 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 

За да предпазите себе си и семейството си от ухапвания на различни кръвосмучещи насекоми, можете да използвате репеленти за лична защита.

Те се нанасят бързо и лесно, като оставят защитен филм върху кожата. Така ще бъдете защитени както на открито, така и в закрити помещения.

При нас ще откриете гелове, лосиони и спрейове против насекоми, които са с лека течна или кремообразна консистенция. Те не оставят мазни или лепвани петна и попиват веднага. Действието им продължава до няколко часа. Репелентите за лична защита не дразнят кожата и не предизвикват алергии. Те имат овлажняващ ефект, а някои са обогатени с нежен аромат.

За да се защитите от ухапвания на мухи, комари, кърлежи, пчели, мравки и други вредители, можете да използвате рол-он против насекоми. Той се нанася директно върху кожата, без да оставя никакви следи. Съдържащите се в него натурални съставки отблъскват вредителите. Това най-често са растителни масла от: лавандула, евкалипт, чаено дърво, лимонена трева, здравец и други.

Те се съдържат и в други видове репеленти като гривните и лепенките против насекоми. Гривните могат да се поставят на китката, глезена или да ги закачите на раницата, чантата, палатката си, дори на детската количка или кошара. Те постепенно освобождават аромата на растителни масла, който отблъсква насекомите. Лепенките можете да поставите върху дрехи, чанти, мебелите и други места.

При нас ще откриете репеленти за лична защита, които са специално създадени за деца и бебета. Тяхната формула предпазва чувствителната детска кожа от вредните насекоми.

При използване на репеленти за лична защита внимавайте да не попаднат в очите или лигавицата. Ако това се случи, изплакнете обилно с вода.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook