Омега 3-6-9 мастни киселини

92 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Всички мастни киселини в състава си включват верига от кислородни атоми, водород и въглерод. Разликите между тях са в молекулярната им структура.

Три са основните видове омега мастни киселини: Омега-3, Омега-6 и Омега-9. Първите два вида не могат да бъдат произведени от организма, докато Омега-9 (олеиновата киселина) може, но при определени условия.

Хранителните добавки с Омега 3-6-9 мастни киселини предпазват сърдечно-съдовата система, подкрепят функциите на нервната система; усвояването на витамините; имунната система; понижават холестерола и кръвното налягане, предотвратяват риска от появата на диабет и поддържат основни функции на клетките.

Мастните киселини са важни за регулирането на метаболизма и производството на хормони. Редовният им прием помага за намаляване на телесните мазнини. А недостигът им води до главоболие и може да отключи редица заболявания.

Тук ще откриете висококачествени хранителни добавки с Омега 3-6-9 мастни киселини за вашето здраве. Те не трябва да бъдат заместител на пълноценното хранене.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook