Мокри кърпи за лице

10 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Мокрите кърпи за лице са подходящи за всеки тип кожа. Те почистват грим, натрупаните през деня замърсявания и отстраняват излишния себум. Могат да се използват от цялото семейство.

Ако искате да се освежите по време на път, или докато сте в движение, можете да използвате мокри кърпи за лице. Те не изсушават кожата, а я оставят чиста, мека и гладка. Кърпите не съдържат алкохол, затова не предизвикват раздразнения.

Тук ще откриете мокри кърпи за лице с две действия. Те са двулицеви, едната страна е абразивна и служи за ексфолиране на лицето. Така бързо и лесно ще премахваните мъртвите клетки, които могат да запушат порите и да доведат до появата на несъвършенства. Използвайте ги без да натискате, с масажни кръгови движения. Избягвайте зоната около очите, тъй като тя е много чувствителна.

Другата страна на мокрите кърпи за лице е заглаждаща. Напоена е с лосион, който почиства кожата в дълбочина и създава приятно меко и нежно усещане.

Не прекалявайте с използването на този вид мокри кърпи. 2-3 пъти седмично са достатъчни, за да бъде кожата ви почистена в дълбочина и обновена.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook