Лекарства при стомашно – чревен дискомфорт (за жени)

92 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 

В тази категория ще намерите лекарства без рецепта, които се използват при различни състояния на стомашно-чревен дискомфорт и проблеми с храносмилателната система.

Те могат да се изразяват със запек, диария, гадене, повръщане, киселини, газове и лошо храносмилане.

При нас ще откриете лекарства срещу гадене и повръщане, които най-често се използват, за да тушират прилошаването, свързано с пътуване. Голяма част от тях са хомеопатични продукти и се прилагат преди появата на симптоми.

Лекарствата при диария втвърдяват изпражненията и намаляват честотата на изхожданията. Някои от тях са подходящи и за деца, но при тежка, упорита и продължителна диария е добре да се консултирате със специалист.

Лекарствата при запек имат слабителен и очистващ ефект. Те стимулират перисталтиката на дебелото черво и увеличават водното съдържание в него. Подходящи са за хора с лениви черва и за облекчаване на продължителна или повтаряща се констипация.

Лекарствата при гастрит и киселини най-често действат като формират защитен слой върху раздразнената лигавица или намаляват отделянето на стомашна киселина. По този начин намаляват дразненето, възпалението и предпазват лигавицата на хранопровода и стомаха.

Лекарствените продукти за храносмилане най-често съдържат храносмилателните ензими и растителни екстракти, които го подпомагат. Тези с храносмилателни ензими могат да се използват, ако секрецията на определен притиолетичен ензим е намалена или напълно липсваща. Ензимите подпомагат смилането на храната, затова са изключително необходими.

При нас ще откриете и хомеопатични лекарства, които се борят с проблемите на стомашно-чревния тракт като стимулират оздравителните сили на организма.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook