0 продукта

е-Аптека

ДЕРМАТИКС УЛТРА гел 15 гр. SOLCO

ДЕРМАТИКС УЛТРА гел  15 гр. SOLCO - изображение
Последна цена:  97.95 лв.

НЕ Е В НАЛИЧНОСТ

Dermatix Ultra

Дерматикс Ултра

Силиконов гел за лечение на белези /цикатрикси/

Какво е Дерматикс Ултра?

Дерматикс Ултра е прозрачен, бързосъхнещ силиконов гел за външна употреба, който нормализира водния баланс на кожата и помага за заздравяването й след оперативни интервенции, изгаряния и други наранявания.

Дерматикс Ултра е подходящ за плоски, меки и гладки белези. Облекчава сърбежа и дискомфорта и намалява депигментацията на белега. Дерматикс Ултра гел е лесен за нанасяне върху всички части на кожата, включително лице, стави и други подвижни части. Съхне бързо и образува невидим лист, който е незабележим и нежен като коприна.

Дерматикс Ултра е разработен като са използвани същите основи, дълговерижни полимери, както е при силиконовите лепенки, но е в туба. Той съдържа циклични и дълговерижни силоксани и естер на витамин С. Дерматикс Ултра се продава в туби от 6 г, 15 г и 60 г.*

За какво се използва Дерматикс Ултра гел?

Дерматикс Ултра се използва за профилактика и лечение на келоиди и хипертрофични цикатрикси предизвикани от хирургични интервенции, травматични наранявания и изгаряния, след като раната е заздравяла и повърхността на кожата е цяла.

Как трябва да се прилага Дерматикс Ултра гел?

Внимателно срежете връхчето преди първата употреба. Измийте засегнатата част и подсушете. Дерматикс Ултра трябва да се прилага само върху чиста и суха кожа. Внимателно нанесете тънък слой от Дерматикс Ултра върху белега. Нанасяйте два пъти дневно. След като изсъхне, Дерматикс Ултра може да се покрива с козметични средства.

Дерматикс Ултра може да се прилага и на деца.

Кога не трябва да се използва Дерматикс Ултра?

- Дерматикс Ултра не трябва да се прилага върху пресни или отворени рани.

- Дерматикс Ултра не трябва да се прилага върху лигавица и в близост до очите.

- Дерматикс Ултра не трябва да се прилага, ако зоната е третирана с други средства за лечение, без предварителна консултация с лекар.

Има ли нежелани ефекти от приложението на Дерматикс Ултра гел?

Рядко, гелът може да причини зачервяване, болка или възпаление на кожата. Ако сте засегнати от подобни нежелани ефекти се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт.

Как се съхранява Дерматикс Ултра гел?

-Да се пази от погледа и достъпа на деца.

-Да се съхранява при температура под 25 С и далеч от източници на топлина.

-Да не се използва след изтичане срока на годност, означен върху опаковката.

Производител: САЩ

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
  • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
    Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
  • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)
Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.1, 103 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

По темата във форума. Включете се в дискусията сега!

1. nikidesi:

Някой ползвал ли е тези мазила?Детето ми се удари на ръб по бузката и има черта на бузката,леко вдлъбнато е.Рана нямаше.Кое е по-добре?Благодаря ви предварително!...

2. eli:

Аз съм използвала Содермикс , за лечение на белег от разрез, но не съм особено доволна.Но при дете може и да има ефект, кожата им по-бързо се регенерира, а може и въобще да не остане белег....

3. bubulina:

Има доста реклами за мазила за белези, дори и за по-стари, но незнам някои имат ли ефект....

4. OrHiDeA:

Някой ползвал ли е тези мазила?Детето ми се удари на ръб по бузката и има черта на бузката,леко вдлъбнато е.Рана нямаше.Кое е по-добре?Благодаря ви предварително! Подходящ е за друг тип белези - груби и навдигнати, а не за хлътналите....

5. totka_lukanova:

А за стари белези, кое е по удачно да се ползва(от 1-2 години белег)?...

6. georgi_78:

Според мен Дерматикс е по-добър вариянт....

7. totka_lukanova:

Аз имам един белеег на гърба, който е от оперативен разрез, някъде около 2-3 см.Бяха ми казали да се мажа със Содермикс, мазах се, но не много редовно, нямаше голяма промяна. Сега белегът ми се е разпънал и незнам дали да почвам редовно да го мажа със Сод...

8. micky:

Аз съм ползвала Дерматикс, веднага след като зарастна раната и съм доволна, то е ясно че белега няма как да се заличи изцяло, но съм доволна от резултата, който постигнах -> ->...

9. Bella:

Аз съм ползвала Дерматикс, веднага след като зарастна раната и съм доволна, то е ясно че белега няма как да се заличи изцяло, но съм доволна от резултата, който постигнах -> -> Колко време ползва продукта до постигане на този ефект?...

10. bubulina:

По принцип, трябва да се започнеш да се мажеш веднага след като раната е зарастнала и в продължение на поне 3-4 месеца, за постигане на добър ефект....

?. www.framar.bg:

Коментирайте "ДЕРМАТИКС УЛТРА гел 15 гр. SOLCO"
--- 158 скрити --- Прочети всички тук

159. Буба: (2013-11-22 20:16:48)

Здравейте,детето ми прекара варицела преди 2 седмици.Моля да ми кажете какво е най-подходящо да използвам за заличаване на няколко малки белега.А и не всички корички на пъпките са паднали.

160. www.framar.bg отговаря: (2013-11-26 19:27:42)

Буба

Здравейте,детето ми прекара варицела преди 2 седмици.Моля да ми кажете какво е най-подходящо да използвам за заличаване на няколко малки белега.А и не всички корички на пъпките са паднали.

Докато паднат коричките използвайте Вита-мерфен, а след това може да използвате Дерматикс.

161. Мария Минева: (2014-10-03 21:42:24)

Подходящ ли е за прилагане при бебе на 7 месеца?

162. www.framar.bg отговаря: (2014-10-06 12:41:16)

Мария Минева

Подходящ ли е за прилагане при бебе на 7 месеца?

Би могло да го използвате!

163. _vl: (2014-11-30 13:22:07)

Препоръчват го всички лицеви херурзи. Сега не знам как щеше да е без него, но с него за 3 месеца белезите ми станаха почти минимални, а ставаше дума за брутални разкъсвания на носа и бузата и сцепена вежда.

ДЕРМАТИКС УЛТРА гел 15 гр. SOLCO е свързан към

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.