Дрегери за алкохол

9 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Дрегерът е апарат, с който се измерва нивото на алкохол в кръвта.

Тук ще откриете различни видове, които разполагат с електрохимичен сензор. Те отчитат резултатите бързо и точно. Могат да се използват както за лична употреба, така и за контрол на служителите.

Дрегерите позволяват сами да регулирате продължителността и интензитета на издишване, както и да изберете мерната единица на резултатите. Те имат два режима на работа. При първия можете да използвате дрегера за бърз безконтактен тест за наличие на алкохол във въздуха. При втория тестването става с мундщук, като се издиша въздух в дрегера.

Батерията на уредите може да издържа до 10 часа, затова са подходящи за проверка на места с голям човекопоток. Само в рамките на 2-3 секунди дрегерът е в готовност за нова проверка. LED индикация уведомява при изчерпване на заряда и нужда от презареждане на батерията, както и кога уредът се нуждае от калибриране.

Тук ще откриете модели с директно свързване към смартфон, таблет или лаптоп. Те са изключително малки, компактни и удобни за носене. Можете да ги използвате самостоятелно или с приложение за смартфон. Уредът отчита точното количество алкохол, което е консумирано. Гарантира бързо и сигурно отчитане на резултатите. Информацията се изпраща чрез Bluetooth, а смартфон приложението позволява да следите и контролирате данните от теста.

Предлагаме и тестове за еднократна употреба. Те съдържат химическо вещество, което променя цвета си при издишане на въздух с наличие на алкохол. Не се нуждаят от техническа поддръжка. Отчитат резултат за 2 мин.

Имайте предвид, че не е препоръчително да се излагат за дълго на слънчева светлина или на топло. Те са достъпна алтернатива на електронните дрегери.

Отделно предлагаме мундщуци за смяна. Те осигуряват хигиена при тестване и реални резултати.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook