Овлажнители за въздух

56 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Имате нужда от овлажнител за въздух, за да осигурите оптимално ниво на влажност, в дома ви?

Тук ще откриете апарати за овлажняване чрез ултразвукова технология и студена пара. Можете лесно да настройвате режима им на работа. Овлажнителите са безшумни, имат няколко степени на разпръскване на студената пара. Те се изключват автоматично, след като бутилката се изпразни. Някои от уредите могат да се почистват в миялна машина.

Ако вие или някой от близките ви страдат от дихателни проблеми, овлажнителят ще облекчи симптомите. Дишането ще бъде много по-лесно и спокойно, ще се подобри качеството на съня ви. Предлагаме и уреди, които са две в едно – овлажнител и охладител за въздух. Те имат вграден воден резервоар, който да прави въздуха по-студен.

Тук ще откриете овлажнител и пречиствател на въздух, които се справят безкомпромисно с бактериите. Те гарантират отлична хигиена и поддържат оптимална влажност в помещенията.

Имаме и овлажнители, специално създадени за деца, които имат респираторни заболявания или някакъв вид дихателни проблеми.

Ако се нуждаете от йонизация на въздуха в помещенията, които обитавате, можете да изберете арома-лампа с хималайска сол. Тя излъчва топла, кехлибарена светлина и е естествен йонизатор за въздуха, с много ползи за здравето – повишаване на имунитета, облекчаване на главоболието и мигрената, подобряване качеството на съня. Лампата има свойството да прочиства въздуха и да неутрализира неприятните миризми.

В раздела ще откриете и арома-свещник от хималайска сол. Чинийката му се пълни с вода и етерични масла и излъчва приятен аромат. Светлината му създава усещане за уют, а хималайската сол подобрява качеството на въздуха, създава отрицателни йони, които са полезни за здравето.

Можете да изберете и дифузор, който работи чрез ултразвук. Превръща водата в пара. Към нея можете да доварите малко етерично масло, за приятно ухание. Дифузорът излъчва различни цветове, докато работи и така създава много приятна и релаксираща атмосфера.

Подобни апарати са много предпочитани, не само за дома, но и за йога студиа, СПА салони или такива за красота.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook