Начало Е-Аптека Хранителни добавки Имунитет Възрастни Д - Р МАРИО ЯНАКИЕВ ИМУНОБУСТ сироп 200 мл Д-Р МАРИО ЯНАКИЕВ

ИМУНОБУСТ сироп 200 мл Д-Р МАРИО ЯНАКИЕВ

Арт. #30072737

ИМУНОБУСТ сироп 200 мл Д-Р МАРИО ЯНАКИЕВ

Иновативен изцяло природен продукт, предназначен за лица над 12 години.

Действие:

 • Засилва имунитета.
 • Подпомага възстановяването след болести, агресивни терапии и активен спорт.
 • Подобрява процеса на кръвотворене.
 • Подпомага функциите на женската и мъжката полова система. Влияе благоприятно върху мъжката потентност, простатата и репродуктивната способност.
 • Регулира работата на ендокринните жлези.
 • Възстановява функциите на ставите, елиминира болката и съхранява хрущяла.
 • Подпомага дейността на нервната система. Регулира всички състояния на депресия, напрегнатост, избухливост, нарушения на съня и други.

Активни съставки:

 • Стръкове от Бабини зъби (Hb. Tribuli terrestris, extr.) – диворастяща билка. Българският Tribulus Terrestris е уникален, заради специфичното географско разположение, подходящия климат и релеф на нашата страна, както и времето и специалния метод за събиране на материала с чисто, органично качество. Оказва положително влияние върху растежа на мускулите. Прекрасно средство за прочистване на холестероловите плаки. Много полезен за прием под формата на екстракт, тъй като най-бързо и пълноценно се усвоява.
 • Плодове от Черен бъз – билка с мощен ефект върху имунитета. Притежава антиоксидантни свойства. Подпомага дейността на сърцето и понижава високото кръвно налягане. Има добър ефект при инфекции на бъбреците, пикочните пътища, белите дробове и половата система.
 • Корен на Кръвен здравец – с мощен лечебен ефект. Подобрява имунитета, има силно противовирусно действие и влияе благоприятно върху процеса на кръвотворене.
 • Листа от Маточина - царицата на билките. Влияе благоприятно върху функциите на нервната система. Повлиява състояния на депресия, напрегнатост, избухливост, напрежение от предстоящи събития, нарушен сън и други. Действа много добре при мигрена. Помага срещу обилно потене и силна кашлица. Повлиява високото кръвно, шума в ушите и нередовната менструация.
 • Листа от Коприва - едно от най-полезните растения. Богата на витамини, минерали и дъбилни вещества. Източник на бета каротин, витамини А, С и Е, желязо, калций, фосфати и протеини. Притежава кръвопречистващи, противовъзпалителни и диуретични свойства. Мощно средство за подпомагане лечението и предпазване от заболявания на ставите, черния дроб, бъбреците и кръвта.
 • Хондроитин сулфат - мукополизахарид от естествен произход, участващ в свързването на колагена и еластина при образуването на хрущялите в ставите. Присъства в лигавицата на храносмилателния тракт, кръвоносните съдове, лигавичните мембрани и артериите. Помага за нормалното кръвоснабдяване на тялото. В резултат от действието на хондроитина заздравяването на болните стави и сухожилия е по-бързо. Укрепва съдовете, пикочните пътища и съединителната тъкан.
 • Цинков цитрат - играе важна роля в процеса на образуване на клетките. Участва в състава на ензими, които помагат на раните по-бързо да зараснат. Тези ензими, също така, укрепват лигавиците. При недостиг на цинк, защитните сили отслабват. Появяват се проблеми с лигавиците, а това води до лесно възпаление на носа, устата и бронхите. Спомага за формиране на имуноглобулините. Участва в образуването на витамин D. Подобрява функцията на половата система при мъже и жени. Влияе добре върху състоянието на кожата, косата и ноктите.

Допълнително съдържа: дестилирана вода, растителен глицерин, консервант – калиев сорбат.

Без алкохол, захар, оцветители и аромати!

Начин на употреба:
Приемайте 10 мл преди или след хранене. Тъй като сиропът е концентриран и сладък, може една доза от 10 мл да се разтвори с 10 мл. вода.
Първите 10 дни се приема два пъти – сутрин и вечер. След това дозата се редуцира до един път на ден по 10 мл.

Начин на съхранение:
На вратата на хладилника. Преди употреба трябва постепенно да се затопли на стайна температура.
Да се пази от достъп на деца!

Важно! Не се препоръчва при лица с доказана алергия към някоя от съставките. 

Опаковка: 200 мл..

Производител: Д-Р МАРИО ЯНАКИЕВ, България.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА ИМУНОБУСТ сироп 200 мл Д-Р МАРИО ЯНАКИЕВ

 • Умерено клинично значими взаимодействия (3)
Виж подробно всички ›

Аналози на ИМУНОБУСТ сироп 200 мл Д-Р МАРИО ЯНАКИЕВ

КОМЕНТАРИ КЪМ ИМУНОБУСТ сироп 200 мл Д-Р МАРИО ЯНАКИЕВ

ИМУНОБУСТ сироп 200 мл Д-Р МАРИО ЯНАКИЕВ Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛеченияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни проблемиВидеоИнтервюта