Начало Е-Аптека Секс аксесоари Презервативи KROS-M LTD ПРЕЗЕРВАТИВИ СПОРТЕКС ORGAZM * 6 бр.

ПРЕЗЕРВАТИВИ СПОРТЕКС ORGAZM * 6 бр.

Арт. #30072474
5.90 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от KROS-M LTD ›Виж всички Презервативи ›

ПРЕЗЕРВАТИВИ СПОРТЕКС ORGAZM * 6 бр.

Спортекс Orgazm са лубрикирани презервативи с форма, която имитира двойна спирала, патентована от американската компания Медтек. Благодарение на нея и динамичните огъвания на латекса при движение, се постига повишено ниво на възбуда.
Презервативите са изработени от най-качествения микроструктурен 100% естествен каучук и са прозрачни на цвят. Не съдържат талк. Мирисът на естествен каучук е минимален и са електронно тествани.

Размери:

  • Дебелина - 0.08 мм;
  • Диаметър - 34 / 38 мм;
  • Дължина - 175 мм.

Внимание: Винаги спазвайте инструкциите за употреба на опаковката и листовката. Съхранявайте на сухо място, защитено от пряка слънчева светлина и остри предмети. Продуктът е предназначен за еднократна употреба. Изхвърлете го веднага, като внимавате да не разливате семенна течност. Задължително преди употреба проверете срока на годност както на външната, така и на първичната опаковка.

Използвани правилно, презервативите са сигурен начин за предпазване от нежелана бременност и болести предавани по полов път (вкл. СПИН).

Опаковка: 6 бр.

Аналози на ПРЕЗЕРВАТИВИ СПОРТЕКС ORGAZM * 6 бр.

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРЕЗЕРВАТИВИ СПОРТЕКС ORGAZM * 6 бр.

ПРЕЗЕРВАТИВИ СПОРТЕКС ORGAZM * 6 бр. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛайфстайлЛюбопитноПсихологияЛеченияЗдравни съветиСнимкиИсторияПроизводителиНовиниАнкетиЗдравни проблемиОрганизацииНаправления в медицинатаТестовеФизиологияСпециалистиСоциални грижиРецептиАлт. медицинаХранене при...БотаникаСпорт