Начало Е-Аптека Хранителни добавки Нервна система, сън и памет Безпокойство, стрес и депресия SWANSON СУОНСЪН РОДИОЛА, СВЕЩЕН БОСИЛЕК И ВАЛЕРИАНА - СТРЕС КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 180

СУОНСЪН РОДИОЛА, СВЕЩЕН БОСИЛЕК И ВАЛЕРИАНА - СТРЕС КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 180

Арт. #30072421

СУОНСЪН РОДИОЛА, СВЕЩЕН БОСИЛЕК И ВАЛЕРИАНА - СТРЕС КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 180

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на „Swanson Health” започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето. 

Не позволявайте на стреса да завладее същността ви и да ви попречи да се чувствате здрави и изпълнени с енергия. Отпуснете се с комплекса "Родиола, Свещен босилек и Валериан" на фармацевтична компания „Swanson”. Билковата хранителна добавка предрешава положителния завършек на борбата със стреса. Това се дължи на успокояващите качества на родиолота, свещения босилек и корените от дилянка. Продуктът ще върне спокойствието и релаксацията на вашето тяло. Идеалната формула, която трябва винаги да ви е под ръка, без значение колко стрес има в живота ви.

Предимства от употребата на продукта:

  • защитава срещу ежедневния стрес;
  • предоставя естествено природно решение;
  • осигурява широк спектър от доказали се във времето полезни лечебни растения.

Съдържание:

Състав: в една капсула
Свещен босилек (Ocimum sanctum) 225 mg
Родиола корен (Rhodiola rosea) 225 mg
Валериан корен (Valeriana officinalis) 225 mg

Помощни съставки: Желатин, микрокристална целулоза (растителна). Може да съдържа един или два от следните компоненти: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на приложение: Приемайте по една капсула дневно с вода.

Предупреждение: Може да причини сънливост. Не използвайте докато шофирате или работите с машини. Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с лекар преди употреба, ако използвате лекарства, особено успокоителни или транквиланти. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на хладно и тъмно масто, без достъп на деца.

Опаковка: 180 капсули.

Производител: SWANSON, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН РОДИОЛА, СВЕЩЕН БОСИЛЕК И ВАЛЕРИАНА - СТРЕС КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 180

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН РОДИОЛА, СВЕЩЕН БОСИЛЕК И ВАЛЕРИАНА - СТРЕС КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 180

СУОНСЪН РОДИОЛА, СВЕЩЕН БОСИЛЕК И ВАЛЕРИАНА - СТРЕС КОМПЛЕКС ФУЛ СПЕКТРУМ капсули * 180 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаФизиологияЛеченияЗдравни съветиЛюбопитноЛайфстайлАлт. медицинаПсихологияНовиниИсторияСпортСоциални грижиХранене при...СнимкиВидеоАнкетиТестовеЗдравни проблемиИзследванияИнтервютаПроизводителиНормативни актовеОткрития