Начало Е-Аптека Книги Художествена ИК ХЕРМЕС ДОМ - КАМЕЛИЯ КУЧЕР - ХЕРМЕС

ДОМ - КАМЕЛИЯ КУЧЕР - ХЕРМЕС

Арт. #30071332
15.95 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от ИК ХЕРМЕС ›Виж всички Художествена литература ›

ДОМ - КАМЕЛИЯ КУЧЕР - ХЕРМЕС

Камелия Кучер издава дебютния си роман "Дом" преди окончателното си завръщане в България със семейството си, след години на пътешествия по света. Завършила е образованието си в Женева. Живяла е в Швейцария, Франция, Русия и Испания. 
Написва "Дом" в рамките на една година. Сама го определя като откровение, което най-после е узряло достатъчно, за да достигне света извън нейното бюро.

2016 г., Париж

Литературният критик и уважаван преподавател в Сорбоната, Франсоа Бернард разказва история, започваща когато той е бил на 13 години.

1967 г., Марсилия

Франсоа расте без обичта и подкрепата на отчуждените си родители, но го приема за нормално. До деня, в който семейството на неговия най-добър приятел Джейкъб го кани на вечеря. Болезнено е сравнението между студенината и пустотата в неговия дом и уюта и топлината в къщата на Джейкъб. В същата тази драматична и тежка за Франсоа нощ, той среща красивата млада алжирка Фатима. Животът му е белязан завинаги. Благодарение на Фатима, той тръгва по пътя на съзряването. Път, който го отвежда в Париж, а и много по-далеч - към любовта, прошката и осъзнаването на смисъла на живота.

Книгата е трогателна история, преплитаща много човешки съдби по пътя им към Дома!

Автор: Камелия Кучер.
Издателство: Хермес.
Страници: 288.
Корица: Мека.
Издадена: 2018 година.
ISBN: 9789542618140.
Размери: 14 / 21 см.
Тегло: 250 гр.

Аналози на ДОМ - КАМЕЛИЯ КУЧЕР - ХЕРМЕС

КОМЕНТАРИ КЪМ ДОМ - КАМЕЛИЯ КУЧЕР - ХЕРМЕС

ДОМ - КАМЕЛИЯ КУЧЕР - ХЕРМЕС Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛайфстайлСнимкиПсихологияЛюбопитноНовиниОрганизацииЗдравни съветиАнкетиИсторияСоциални грижиДиетиТестовеНормативни актовеИнтервютаВидеоРецептиСъставкиЛеченияХранене при...