Начало Е-Аптека Медицински принадлежности Очила Слънчеви EAGLE EYES СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА EAGLE EYES SUPER SIGHT

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА EAGLE EYES SUPER SIGHT

Арт. #30069365

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА EAGLE EYES SUPER SIGHT

Eagle Eyes са уникални и различаващи се от всички останали марки слънчеви очила. Ще останете наистина очаровани от тях, защото те притежават следните предимства:

 • лещи с 5 слоя:
 • вътрешен слой против надраскване;
 • 3 слоя с TriLenium поляризация, които блокират на 100% вредните слънчеви лъчи;
 • външен слой срещу надраскване.

Слънчевите очила Eagle Eyes са изключително леки, но в същото време супер устойчиви и издръжливи. Снабдени са със странична опора и меки подплънки за допълнителна подкрепа, благодарение на които Вие можете да ги носите дори, когато плувате или спортувате, без да се притеснявате, че ще ги изгубите някъде по трасето.
Eagle Eyes са разработени в сътрудничество с НАСА и сертифицирани от Фондация Космос, което ги прави уникални и незаменими! Те блокират 99,99% от UVB и UVA лъчите! Благодарение на това тяхно свойство, слънцето вече няма да Ви заслепява. Вие ще виждате много по-ясно и в детайли. Ще бъдете изумени от яркостта и яснотата на визията. 
Защитете очите си с най-добрите очила в света!

Очилата Eagle Eyes SuperSight 3 в 1 са наистина революционно откритие в областта на зрителните технологии. Те подобряват зрението през деня, през нощта и пред телевизионния / компютърен екран. Слънчевите очила на Eagle Eyes са първите, които използват оптичните технологии на НАСА. А сега американската компания е на път да направи нов фурор с новата си система за подобряване на зрението и тристепенна защита на очите.

Започваме с така популярните поляризирани слънчеви стъкла за през деня. Те представляват истинска сензация в световен мащаб и са първите, които използват оптичната технология Tri Lenium на НАСА. Сертифицирани са и от Космическата фондация. Многопластовите им стъкла спират 99,9% от UVB, UVA и сините лъчи. В същото време позволяват преминаване на леките лъчи за оптимална зрителна острота. Изключително качествени и модерни. Тъмните им стъкла са закрепени за рамката с помощта на магнити.

Стъклата за през нощта са многопластови, неполяризирани и антирефлективни. Разработени са по революционната технология Nightlite. Имат специално покритие, повишават контраста и осигурят невероятна яснота при слаба осветеност. Ефективно спират сините лъчи и филтрират ярките отблясъци, като същевременно позволяват достигането на достатъчно светлина до очите.

Основната рамка е с тъмни стъкла за пред екран, създадени по иновативната технологията DigiTec! Те спират сините и ултравиолетовите лъчи, като същевременно филтрират високоенергийните сини лъчи, които могат сериозно да увредят ретината. Антирефлексното покритие намалява отблясъците и отраженията и облекчава напрежението в очите с цел оптимална защита на Вашето зрение, когато сте пред компютъра, монитор или цифров екран.

Иновация в световен мащаб – 3 стъкла с една красива, висококачествена рамка, всяко от които специално създадено да защити и подобри зрението при всякакви условия.
Разширете кръгозора си и улеснете живота си!

Комплектът Eagle Eyes SuperSight съдържа:

 • основна рамка със стъкла DigiTec за пред екран;
 • поляризирани стъкла Tri Lenium за слънце;
 • стъкла Nightlite за през нощта;
 • удобен защитен калъф;
 • торбичка от микрофибър;
 • комплект за почистване, съдържащ микрофибърна кърпичка, йонизиран спрей и удобен ключодържател с отвертка;
 • 2 специални приспособления – поставят се на дръжките и очилата не се мръднат.

Производител: Eagle Eyes Optics, САЩ.

Аналози на СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА EAGLE EYES SUPER SIGHT

КОМЕНТАРИ КЪМ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА EAGLE EYES SUPER SIGHT

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА EAGLE EYES SUPER SIGHT Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛюбопитноНовиниЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияАлт. медицинаИзследванияНормативни актовеСнимкиИсторияАптекиВидеоСпортСоциални грижиАнкетиХранене при...ТестовеЛечения