Начало Е-Аптека Медицински принадлежности Помощни Чанти за спешна помощ GIMA ЧАНТА ЗА СПЕШНА ПОМОЩ GIMA SMART M

ЧАНТА ЗА СПЕШНА ПОМОЩ GIMA SMART M

Арт. #30069266

ЧАНТА ЗА СПЕШНА ПОМОЩ GIMA SMART M

Чантите за спешна помощ GIMA са създадени, за да направят интервенциите по оказване на първа помощ по-ефективни. Те отговарят на високите качествени стандарти както по отношение на материалите, така и що се отнася до производствените методи. Практичните специално обособени отделения осигуряват безопасно транспортиране на инструментите, медикаментите и консумативите.

Чантите и раниците на GIMA са изработени от много здрави, устойчиви на надраскване, водонепропускливи материали със сигурно закопчаване. Така се предотвратява опасността от счупване на ампулите с медикаменти.
Професионалната чанта за спешна помощ, размер М, е изключително просторна, с вътрешни регулируеми отделения, които позволяват прецизна организация на пространството. Предлага се с външни джобове, вътрешни разделители и една сменяема торбичка с прозрачен прозорец. Всички торбички са изработени от подсилен водоустойчив материал. Чантата има двойни жълти отразителни ленти. Вътрешната облицовка се маха, което позволява по-лесно почистване. Водоустойчивото гумирано дъно предотвратява проникването на вода. Чантата може да се носи на рамо или в ръце.

Характеристики:

  • материал - полиестер;
  • модел – среден;
  • цвят – червен;
  • размери - 55 x 35 x 32 см;
  • вътрешни модулни пространства - 6;
  • външни джобове – 8.

Поддръжка на чантата за спешна помощ
За да почистите чантата за спешна помощ, препоръчваме ви да я измиете с гореща вода и подходящи препарати. Не я изстисквайте след пране, а я дезинфекцирайте с подходящ разреден бактерициден разтвор или спрей. Преди да поставите продукта в пералната машина, извадете всички подложки и твърди части. Чантите не могат да се поставят в автоклав, освен ако това не е посочено специално на опаковката.

Предписания за употреба
Продуктът може да се използва само от квалифицирани хора, които са наясно с хигиенните ограничения и норми, свързани с употребата му на места, където може да има замърсени или бактериологично заразени елементи. GIMA не носи отговорност за щетите, причинени на съдържанието. Продуктът или някоя от неговите части не може да се използва за други цели, освен за тези, за които е предназначен. Не оставяйте без надзор, в близост до деца или неквалифициран персонал. Не използвайте чантата, ако е повредена. По време на употреба, внимавайте да не развалите циповете. Ако течностите или праховете изтекат от флаконите, почистете и дезинфекцирайте чантата, тъй като те могат да повредят или замърсят материята или продуктите.
Не пълнете чантата прекалено много. Теглото и формата на съдържанието трябва да съответстват на модела. 

Тегло: 2900 гр.

Производител: Gima, Италия.

Аналози на ЧАНТА ЗА СПЕШНА ПОМОЩ GIMA SMART M

КОМЕНТАРИ КЪМ ЧАНТА ЗА СПЕШНА ПОМОЩ GIMA SMART M

ЧАНТА ЗА СПЕШНА ПОМОЩ GIMA SMART M Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаНормативни актовеНовиниСнимкиЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиИсторияЗаведенияЛеченияБотаникаСпециалистиОрганизацииЛичностиТестовеГеографияКлинични пътекиСоциални грижиНаправления в медицинатаАлтернативна медицинаОбразованиеПроизводителиОткритияСпортСтатистически проучванияВидеоАнкети