Начало Е-Аптека Хранителни добавки Репродуктивни проблеми Репродуктивни проблеми при мъже HEALTH HUB ПОЛУКС ФОРТЕ таблетки * 30

ПОЛУКС ФОРТЕ таблетки * 30

Арт. #30066766

ПОЛУКС ФОРТЕ таблетки * 30

POLUX Forte е специално създаден продукт, който подобрява показателите, характеризиращи количеството и качеството на спермата. По този начин подпомага нормалния фертилитет и възпроизводство и подсилва мъжката репродуктивна способност.

Продуктът е сперм - мултикомплекс с доказана ефективност на активните компоненти. Стимулира виталността на сперматозоидите в еякулата, както и тяхната оплодителна способност и подвижност. Значително повишава броя на нормо-морфологичните сперматозоиди в семенната течност. Допринася за подобряване на енергийния метаболизъм и предпазва тъканите от нараняване от свободните радикали.

Тези действия са свързани с наличието на внимателно балансирана група микроелементи, витамини, карнитини и коензим, подобряващи бета оксидацията на митохондриалните мастни киселини - важно за производството на енергия в клетките, които се делят. Възможен е и положителен ефект върху потентността и сексуалното желание.

POLUX Forte е предназначен за всички мъже във фертилна възраст, които:

 • планират и желаят да създадат здраво потомство;
 • водят начин на живот, свързан с: честа употреба на алкохол, тютюнопушене, стрес, излагане на вредни фактори от физичен и химичен характер, намалена физическа активност;
 • страдат от инфертилитет;
 • имат смущения в качествените и количествените показатели на спермата;
 • се подготвят за асиситирана репродукция;
 • се възстановяват от вазектомия или варикоцеле.

Активни съставки и тяхното действие:

 • Пропионил-L-карнитин - намира се във високи концентрации в съединенията спермидин и спермин. Той е един от най-ефективните неутрализатори на свободни радикали и защитник на клетъчните мембрани.
 • Фолиева киселина и цианкобаламин - подпомагат правилния метаболизъм на хомоцистеина;
 • Цинк - помага за поддържането на нормална репродуктивна функция и нормални серумни нива на тестостерон;
 • Витамин С и цинк - предпазват клетките от оксидативен стрес и защитават генома срещу свободните радикали. Също така подкрепят имунната система;
 • Селен - съдейства за нормална сперматогенеза.
 • Цинк и витамин В12 - имат важна роля в процеса на подготовка и протичане на деленето на клетките;
 • L-карнитин и коензим Q10 - ключови хранителни вещества в енергийното захранване на сперматозоидите. От голямо значение за способността им да се движат бързо и в права линия.
 • Фруктоза - един от основните компоненти за доставка на енергия, която се намира в семенната течност.

Продуктът използва прецизно балансирани карнитинови комплекси и ензимни кофактори, естествени витамини и минерали, които са ефективна стратегия за подобрение на мъжкия фертилитет.

Начин на употреба
Опаковката съдържа 2 вида филмирани таблетки - 10 сини и 20 бели. Започва се 10-дневен прием на сините таблетки, след което продължете с 20-дневен прием на белите таблетки.

Дневна доза: 1 таблетка на ден с половин чаша вода или сок.

Продължителност на приема:
Вземайте POLUX Forte постоянно, докато бременността не бъде успешно постигната. Понеже образуването на сперматозоиди е процес, който трае приблизително 12 седмици, се препоръчва минимален период на прием от 4 месеца.
Следователно употребата на продукта трябва да започне най-малко 3 месеца преди планираната бременност.
Активните съставки могат да имат положителен ефект върху много други системи в организма. Това дава възможност за продължителна употреба, дори след настъпване на желаната бременност.

Странични ефекти: Не са наблюдавани и не се очакват. Продуктът е изграден от добре балансирани, безопасни и специално подбрани съставки, с доказана ефективност на активните вещества.

Предупреждение:
Да не се предозира.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се използва след изтичане срока на годност.
Пазете от малки деца.

Съдържание:
Активни компоненти: Propionyl-L-carnitine, L-carnitine-L-tartarte, Coenzyme Q10, Selenium, Cyanocobalamin, Zinc, Folic acid, Ascorbic acid.

Други съставки: Fructose, citric acid, microcrystalline cellulose, dicalcium phosphate, polyvinylpyrrolidone, magnesium stearate, talc, aerosol, polyvinyl alcohol, polyethylene glycol, titanium dioxide and brilliant blue E133.

Не съдържа: глутен, лактоза и ГМО.

Съхранение: На тъмно и сухо място при температура до 25°С.

Опаковка: 30 таблетки.

Притежател на разрешението за употреба: Health Hub LTD.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА ПОЛУКС ФОРТЕ таблетки * 30

 • Силно клинично значими взаимодействия (3)
 • Умерено клинично значими взаимодействия (48)
 • Маловажно клинично значими взаимодействия (1)
Виж подробно всички ›

Аналози на ПОЛУКС ФОРТЕ таблетки * 30

КОМЕНТАРИ КЪМ ПОЛУКС ФОРТЕ таблетки * 30

ПОЛУКС ФОРТЕ таблетки * 30 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни проблемиНормативни актовеЗаведенияЛюбопитноНовиниЛеченияИзследванияИсторияСпортАлт. медицинаСпециалистиСнимкиХранене при...Здравни съветиСъставкиЛайфстайлСоциални грижиОрганизацииПроизводителиИнтервютаБотаникаЕ-тата в хранитеТестовеПсихологияАнкетиКлинични пътекиДиетиОткрития