Начало Е-Аптека Хранителни добавки Детоксикация и зависимости Детоксикация SWANSON СУОНСЪН КОРЕН ОТ КОПРИВА капсули 500 мг. * 100

СУОНСЪН КОРЕН ОТ КОПРИВА капсули 500 мг. * 100

Арт. #30065880

СУОНСЪН КОРЕН ОТ КОПРИВА капсули 500 мг. * 100

Скачащата коприва е многогодишно растение, срещащо се във влажни гори и тревисти райони. Притежава изключителни качества, благоприятстващи здравето. Особено полезна за мъжете, тя играе ключова роля в подпомагане на здравословната функция на простатата, дихателните и пикочните пътища. Известна e като важна съставна част в хранителни добавки за укрепване и поддържане на цялото тяло. Капсулите Nettle Root на Swanson са на разположение, предоставяйки удобна доза от тази ревитализираща билка, без да е необходимо да приготвяте чайове и тинктури.

Ползи:

  • Влияе благоприятно върху здравето на кожата;
  • Подпомага функциите на простатата;
  • Подкрепя здравето на уринарната система;
  • Поддържа състоянието на дихателната система;
  • Ефективно защитава от дразнители в околната среда.

Съдържание в 1 капсула:

  • Скачаща коприва (Urtica dioica)(Корен) - 500 мг.

Други съставки: Желатин. Може да съдържа едно или повече от следните: силициев диоксид, микрокристална целулоза (растително влакно), магнезиев стеарат.

Начин на употреба: една капсула от 1 до 2 пъти на ден с вода.

Няма известни специфични взаимодействия при употреба на корен от коприва. Въпреки това винаги трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди да приемете тази добавка. Не вземайте други лекарства, освен ако не сте се посъветватли с медицински специалист.

Естествените терапии носят риск от противопоказания, когато се комбинират с различни лечения и условия.

Опаковка: 100 капсули.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН КОРЕН ОТ КОПРИВА капсули 500 мг. * 100

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН КОРЕН ОТ КОПРИВА капсули 500 мг. * 100

СУОНСЪН КОРЕН ОТ КОПРИВА капсули 500 мг. * 100 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаФизиологияЗдравни съветиЛюбопитноРецептиЛайфстайлЛеченияХранене при...НовиниИсторияАлт. медицинаСнимкиХрани и ястияИзследванияЗдравни проблемиКлинични пътекиВидеоИнтервютаСпециалистиСпортДиетиПатологияЗаведенияПрезентацииПроизводителиОткритияНормативни актовеМикробиология