Начало Е-Аптека Хранителни добавки Антиоксиданти SWANSON СУОНСЪН L-ГЛУТАТИОН капсули 100 мг. * 100

СУОНСЪН L-ГЛУТАТИОН капсули 100 мг. * 100

Арт. #30065868

СУОНСЪН L-ГЛУТАТИОН капсули 100 мг. * 100

Съществуват стотици антиоксиданти. Някои си ги набавяме в изобилие по напълно естествен начин, други вече съществуват в нашия организъм, а трети приемаме под формата на хранителни добавки с цел осигуряване на по-дълъг живот и неутрализиране на така вредните за здравето свободни радикали.
L-глутатионът е най-важният от всички антиоксидант. Известен е още като "главен антиоксидант" или GSH за по-кратко. Той присъства във всяка клетка в организма.
GSH е естествен протеин, който защитава всяка клетка, всяка тъкан и всеки орган в човешкото тяло, предпазвайки ги от свободните радикали и болестите, които причиняват. Той се състои от три аминокиселини, всяка от които играе решаваща роля за подпомагане дейността на имунната система:

  • Глицин;
  • Цистеин;
  • Глутамат

Остарявайки, клетките започват да губят способността си да се регенерират и да се борят сами. Понеже глутатионът присъства във всяка жива клетка, това означава, че за да не загубим битката отвътре, трябва да си го набавим отвън.

За какво се използва хранителната добавка на Swanson L-глутатион?
L-глутатионът, като "главен антиоксидант", се различава от всички останали антиоксиданти в тялото ни.
Когато антиоксидантите неутрализират свободните радикали в клетките, те стават безполезни за нас. Понякога дори самите те се превръщат в свободни радикали. GSH може действително да "регенерира" някои антиоксиданти като витамините С и Е, така че те да продължат да изпълняват своите функции. Това означава, че те отново са в състояние да ви осигурят защита от свободните радикали.
L-глутатионът помага за елиминиране на токсините и химикалите, които вече са попаднали в тялото ни. Същевременно не позволява на нови подобни съединения да навредят на здравето ни, защото ги улавя и неутрализира преди да успеят да проникнат в организма. По този начин L-глутатионът допринася за пречистването и детоксикацията на клетъчните структури. Де факто той подпомага функциите на черния дроб, бъбреците и стомашно-чревния тракт (трите основни пътища за детоксикация).
Подобно на всички останали антиоксиданти, L-глутатионът влияе благоприятно и върху функциите на имунната система. Той подпомага дейността на белите кръвни телца, която е жизненоважна за здравето на всички органи в тялото. Подкрепяйки Т-клетките, наречени още Т-лимфоцити, той помага за защита от инфекции и болести.

Предимства:

  • Главен антиоксидант;
  • Притежава противовъзпалителни свойства;
  • Елиминира токсините;
  • Поддържа функцията на черния дроб, бъбреците и стомашно-чревния тракт.

Състав на 1 капсула:

  • Глутатион Setria* - 100 mg.

*Setria - патентована съставка, регистрирана търговска марка на Kyowa Hakko Kogyo Co., Ltd.

Други съставки: Оризово брашно, желатин, магнезиев стеарат.

Начин на употреба:
Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула дневно с вода.

Опаковка: 100 капсули.

 Swanson Health Products, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН L-ГЛУТАТИОН капсули 100 мг. * 100

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН L-ГЛУТАТИОН капсули 100 мг. * 100

СУОНСЪН L-ГЛУТАТИОН капсули 100 мг. * 100 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаАнатомияЛеченияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):СпортЗдравни съветиЛюбопитноАлт. медицинаБотаникаСнимкиХранене при...НовиниИсторияПатологияРецептиТестовеОрганизацииИзследванияДиетиСъставкиКлинични пътекиХрани и ястияПрезентацииЛайфстайлЗаведенияЕ-тата в хранитеИнтервютаПроизводителиНормативни актовеОткрития