Начало Е-Аптека Хранителни добавки Пробиотици и храносмилане Храносмилане SWANSON СУОНСЪН СОЛНА КИСЕЛИНА С ПЕПСИН капсули * 250

СУОНСЪН СОЛНА КИСЕЛИНА С ПЕПСИН капсули * 250

Арт. #30065774

СУОНСЪН СОЛНА КИСЕЛИНА С ПЕПСИН капсули * 250

Всички ние сме чували другото име на солната киселина - бетаин хидрохлорид. Тя е най-важната част от храносмилателния сок в организма, когато става въпрос за разграждане на протеините. Също така изгражда съществена защитна бариера за микроорганизми, които могат да бъдат вредни за нас.
Но действието на солната киселина не се изразява само в това. Когато храната се разгражда в нашата стомашно-чревна система, се образуват естествени странични отпадни продукти - водородни йони. Солната киселина спомага за извеждането на тези съединения от нашия храносмилателен тракт.

За какво се използва хранителната добавка на Swanson Солна киселина с пепсин?
Факт, който може би не е толкова известен, е, че, както прекалено ниското, така и прекомерно високото производството на стомашни киселини като солната, имат сходни ефекти върху нашите тела. В свят, в който инхибиторите на протонната помпа (PPIs) стават все по-използвани, тази хранителна добавка на Swanson представлява тяхна естествена алтернатива.
Подкрепяйки основната функция на стомаха - увеличаване на киселинността и подпомагане на храносмилането - продуктът е подходящ за всяка ситуация, при която са налице оплаквания, свързани с производството на стомашна киселина. Това се дължи на добавянето на ензима пепсин, необходим за по-нататъшното усвояване на протеините, така че да сте сигурни, че поддържате здравословно киселинно ниво във Вашия стомашно-чревен тракт.

Потенциалните ползи от продукта, обаче, не спират до тук. Хранителната добавка на Swanson Солна киселина с пепсин е подходяща, и при подуване, ниски нива на калий, треска, астма и дори се препоръчва за защита на черния дроб.

Предимства:

  • Ефективно разгражда протеините;
  • Стабилизира нивото на pH в стомаха;
  • Действа като защита срещу микроорганизми в храносмилателната система;
  • Извежда водородните йони от стомашно-чревния тракт;
  • Влияе благоприятно при ниски нива на калий, сенна хрема и астма;
  • Защитава черния дроб.

Състав на 1 капсула:

  • Солна киселина (бетаин хидрохлорид) - 325 мг;
  • Пепсин 1:3000 - 82 мг.

Други съставки: Оризово брашно, желатин, магнезиев стеарат.

Начин на употреба:
Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула 1 - 2 пъти на ден с вода по време на или непосредствено след хранене.

Опаковка: 250 капсули.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН СОЛНА КИСЕЛИНА С ПЕПСИН капсули * 250

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН СОЛНА КИСЕЛИНА С ПЕПСИН капсули * 250

СУОНСЪН СОЛНА КИСЕЛИНА С ПЕПСИН капсули * 250 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиАлт. медицинаЛеченияЛюбопитноСпортХранене при...БотаникаНовиниКлинични пътекиИзследванияИсторияЛайфстайлСимптомиРецептиСнимкиИнтервютаПроизводителиНормативни актовеОткрития