Начало Е-Аптека Хранителни добавки Полова система Женска полова система SWANSON СУОНСЪН СУРОВИ ЖЛЕЗИ ОТ ЯЙЧНИК капсули 250 мг. * 60

СУОНСЪН СУРОВИ ЖЛЕЗИ ОТ ЯЙЧНИК капсули 250 мг. * 60

Арт. #30065548

СУОНСЪН СУРОВИ ЖЛЕЗИ ОТ ЯЙЧНИК капсули 250 мг. * 60

Ползите за човешкото здраве от употребата на жлези от животни, основно говеда, са открити още в началото на 30-те години на 20-ти век. Продуктите, съдържащи жлези, са с историческа обосновка за употреба и доказателства за безопасност. Тяхното действие се основава на принципа на подобието - "like supports like", т.е. продуктът съдържащ даден вид жлеза от животно, подкрепя съответния орган или жлеза при човека.
Взети от говежди или свински източници и изсушени и замразени, за да се запазят витамините, ензимите и другите хранителни вещества, жлезите служат за подхранване на целевия орган или тъкан. Те, също така, може да помогнат за възстановяване, регенериране и поддържане в оптимална форма на тъканите.
Всички продукти, съдържащи животински жлези на Swanson, са внимателно подбрани и замразени в сурово състояние, за да се запазят и максимизират активните съставки и хранителните вещества. След това те се сушат, стриват се на прах, обезмасляват се и стриктно се тестват в лабораториите на GMP.

Swanson жлези от яйчник е продукт, съдържащ сурова тъкан от яйчник на едър рогат добитък. Осигурява подкрепа за женските полови жлези и яйчници.
Хормоните на яйчниците играят жизненоважна роля за половото съзряване през юношеството и в зряла възраст, като взаимодействат с хормоните на хипофизата, щитовидната жлеза и матката.
Неоптималното функциониране на яйчниците води до намалено либидо, репродуктивни проблеми и тежки хормонални смущения в периода на менопаузата.

Swanson жлези от яйчник осигурява подкрепа при:

  • Менопауза;
  • Поликистозни яйчници;
  • Неправилен и нередовен менструален цикъл;
  • Горещи вълни и ПМС (предменструален синдром).

Таблетките на Swanson, съдържащи жлези от яйчници, помагат за възстановяване и нормализиране функциите на яйчниците и подпомагат хормоналния баланс.

Препоръчителен прием и дозировка: вземайте по 1 капсула на ден с вода.

Предупреждения:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Да не се употребява от бременни и кърмещи жени.
Ако приемате някакви медикаменти, се консултирайте с медицински специалист, преди употребата на този продукт!

Състав: 1 капсула съдържа:

  • Сурова яйчникова тъкан (от говедо) - 250 mg.

Други съставки: Микрокристалната целулоза (растително влакно), желатин, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Съхранение:
Да се съхранява на сухо и проветриво, недостъпно за малки деца място.

Опаковка: 60 капсули.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Аналози на СУОНСЪН СУРОВИ ЖЛЕЗИ ОТ ЯЙЧНИК капсули 250 мг. * 60

КОМЕНТАРИ КЪМ СУОНСЪН СУРОВИ ЖЛЕЗИ ОТ ЯЙЧНИК капсули 250 мг. * 60

СУОНСЪН СУРОВИ ЖЛЕЗИ ОТ ЯЙЧНИК капсули 250 мг. * 60 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФизиологияЛюбопитноЗдравни съветиЗдравни проблемиНовиниАлт. медицинаЛеченияЛайфстайлСнимкиХранене при...Клинични пътекиСпециалистиБотаникаРецептиХрани и ястияИзследванияСпортПсихологияТестовеИсторияСоциални грижиПатологияАнкетиОрганизацииДиетиНормативни актовеЗаведенияИнтервютаПроизводителиОткрития