Начало Е-Аптека Медицински изделия Стомашно – чревен дискомфорт Газове WALMARK ДЕГАЗИН капсули 280 мг. * 32 ВАЛМАРК

ДЕГАЗИН капсули 280 мг. * 32 ВАЛМАРК

Арт. #30064182

ДЕГАЗИН капсули 280 мг. * 32 ВАЛМАРК

Медицинско изделие за подобряване чревния и стомашния комфорт при проблеми със стомашно-чревния тракт, съпроводени с поява на газове: подуване, напрежение в корема и флатуленция.

Инструкции за прием:
При проблеми със стомашно-чревния тракт: след всяко основно хранене се приемат 1 - 2 капсули с голяма чаша вода. Капсулите са предназначени за орален прием. След поглъщане външната обвивка се разпада и по този начин симетиконът навлиза в стомашно-чревния тракт.

Максималната продължителност на терапията не трябва да бъде повече от 30 последователни дни.

Състав: симетикон 280 mg. Мека капсулна обвивка: телешки желатин, глицерол, пречистена вода, титаниев диоксид (Е171), сънсет йелоу FCF (Е110), азорубин (Е122).

Характеристика:

  • Съдържа симетикон. Научно е доказано, че намалява повърхностното напрежение на въздушните мехурчета, които се намират в стомашно-чревния тракт: намалява газовете, подуването и анти-пянообразуващия ефект (флатуленцията), а също така и газовите сенки в червата.
  • Подобрява чревния и коремен комфорт, предотвратявайки или намалявайки неприятните усещания, свързани с повишено образуване на газове.

При подготовка за диагностично изследване: следвайте препоръките на Вашия лекар.

Предупреждения: Само за възрастни. Приема се през устата. Не е подходящ за хора, алергични към някоя от съставките. Бременни жени не би трябвало да приемат този продукт. Да не се използва в случай на съмнение или наличие на перфорация или обструкция в стомашно-чревния тракт. Да се избягва едновременния прием с левотироксин. Може да се използва от диабетици, тъй като продуктът не съдържа захар.

След изтичане срока на годност на продукта, обърнете се към Вашия фармацевт, който ще се погрижи за унищожаването му. Не приемайте медицинското изделие в случаи на промяна във външния вид на капсулата.

Съхранение: На място с ограничен достъп на деца.

Опаковка: 32 капсули.

Производител: Walmark, a.s., Република Чехия.

Аналози на ДЕГАЗИН капсули 280 мг. * 32 ВАЛМАРК

КОМЕНТАРИ КЪМ ДЕГАЗИН капсули 280 мг. * 32 ВАЛМАРК

ДЕГАЗИН капсули 280 мг. * 32 ВАЛМАРК Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиАлт. медицинаЛеченияЛайфстайлСпортЛюбопитноСнимкиБотаникаДиетиХранене при...НовиниИзследванияТестовеКлинични пътекиИсторияХрани и ястияСимптомиРецепти