Начало Е-Аптека Натурални продукти Чайове ПЕРСПЕКТИВА ООД ПРОТИВОПАРАЗИТЕН ЧАЙ ХЕЛМИ 1 ФИЛТЪР * 21

ПРОТИВОПАРАЗИТЕН ЧАЙ ХЕЛМИ 1 ФИЛТЪР * 21

Арт. #30063943
12.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.4, 10 гласа
Виж всички от ПЕРСПЕКТИВА ООД ›Виж всички Чайове ›

ПРОТИВОПАРАЗИТЕН ЧАЙ ХЕЛМИ 1 ФИЛТЪР * 21

По данни на Световната здравна организация 95 - 98% от населението на Земята е заразено с паразити. Вече е доказано, че те са причината за възникването и развитието на много заболявания, тъй като поглъщат голяма част от полезните за организма ни хранителни вещества и в същото време отделят в него токсини и алергени.

Паразитите бързо се размножават и лесно се разпространяват с кръвния поток във всички вътрешни органи, като нарушават тяхната нормална функция. Те предизвикват авитаминоза, анемия, дисбактериоза и са в основата за възникването на нервност и безсъние, болки в мускулите и ставите, хронична умора, различни алергии и понижаване имунитета на човека. Това налага периодично почистване на организма от паразитите и техните яйца. За целта е по-добре да се прилагат продукти от растителен произход: билкови смеси, семена или масла. Те са значително по-малко токсични от синтетичните препарати и при необходимост могат да се прилагат по-продължително време. Поради голямото разнообразие от паразити (плоски и кръгли червеи, тении, гъбички и др.) не е възможно за всичките да се използва един универсален продукт. Затова са разработени няколко билкови смеси за обезпаразитяване, които осигуряват комплексно прочистване: Helmi®1, Helmi® 2, Helmi® 3 и Helmi®4.

Всички билкови смеси съдържат само селекционирани билки, екологично чисти. Предизвикват меко почистване от паразитите и приложението им не изисква специална предварителна консултация с лекар. Helmi®1 е основна (универсална) билкова смес, почистваща предимно от плоски и кръгли червеи.

Състав: Пелин (Hb. Artemisiavulgaris), Вратига (НЬ. Tansy), Бял равнец (НЬ. Achilleamillefolium), Зърнастец кора (Cort. Rhamnuscatharica), Дъб кора (Cort.Quercus).

Начин на приложение:
Едно филтърно пакетче се залива с 200 ml вряща вода. Покрива се и се оставя да се запари до достигане на стайна температура (около 20-30 мин.). Приема се 2 пъти дневно 10-15 мин. преди хранене (за предпочитане - без подслаждане), в следните количества:

  • Възрастни с тегло над 110 кг - 2 пъти х 120 мл;
  • Възрастни с тегло от 90 до 110 кг - 2 пъти х 100 мл;
  • Възрастни с тегло от 70 до 90 кг - 2 пъти х 80 мл;
  • Възрастни с тегло до 70 кг - 2 пъти х 70 мл;
  • Деца от 14 до 18 години - 2 пъти х 60 мл;
  • Деца от 10 до 14 години - 2 пъти х 50 мл;
  • Деца от 7 до 10 години - 2 пъти х 40 мл;
  • Деца от 4 до 7 години - 2 пъти х 30 мл.

Продължителност на употреба - 21 дена!

След 21 дена е необходима почивка в течение на 14 дни, по време на която протича естествена детоксикация на организма. За по-пълно извеждане на токсините, след почистването от паразитите с Helmi®1, по време на 14-дневната почивка, е добре да се пие специално разработения за целта билков чай Detoxhuman. След 14-дневната почивка е препоръчително почистването от паразити да продължи c Helmi®2.

Противопоказания:
Противопаразитният чай Helmi®1 не се препоръчва за бременни жени, кърмещи майки и деца до 4 год.
Продуктът не е лекарствено средство.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Условия на съхранение: На сухо място, недостъпно за деца, при стайна температура.

Опаковка: 21 броя филтърни пакетчета без конец, всяко по 1,5 g.

Произведено за Перспектива ООД.

Аналози на ПРОТИВОПАРАЗИТЕН ЧАЙ ХЕЛМИ 1 ФИЛТЪР * 21

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОТИВОПАРАЗИТЕН ЧАЙ ХЕЛМИ 1 ФИЛТЪР * 21

ПРОТИВОПАРАЗИТЕН ЧАЙ ХЕЛМИ 1 ФИЛТЪР * 21 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗдравни съветиБотаникаЛюбопитноАлт. медицинаФизиологияИсторияЛеченияХрани и ястияХранене при...НовиниСпециалистиОрганизацииВидеоСоциални грижиКлинични пътекиНормативни актовеИзследванияРецептиЛайфстайлСнимкиПатологияТестовеДиетиСъставкиПрезентацииСпортЗаведенияЗаболявания (МКБ)СимптомиМикробиологияПроизводители