Начало Е-Аптека Медицински принадлежности Апарати и уреди Дрегери за алкохол SENTECH KOREA CORP. ДРЕГЕР DINGO B-02 БЕЗ МУНДЩУК

ДРЕГЕР DINGO B-02 БЕЗ МУНДЩУК

Арт. #30059396

ДРЕГЕР DINGO B-02 БЕЗ МУНДЩУК

Порталният дрегер DINGO В-02 е от последно поколение. Работи както като самостоятелен уред, така и като интегрирана част от Системи за Контрол на Достъпа. При самостоятелно ползване показва резултата от теста звуково и визуално. При интегриране към Системи за Контрол на Достъпа подава съответните сигнали за достъп към системата. Той е изработен от устойчива на удари пластмаса, с по-добра защита от прах и влага, по-логично разположение на светлинните индикатори (1 за състоянието на дрегера и 2 за резултатите: червен FAIL и зелен PASS). Има конектори за интегриране към Системи за Контрол на Достъпа и допълнителен дистанционен дисплей за отдалечено контролиране на резултатите от анализа. Допълнителният USB-порт позволява управлението му през специализиран софтуер MAX 2.0.

DINGO В-02 може да работи в 2 режима - Normal Mode и PC mode:
Normal mode
Включва се с бутон, който може да е отдалечен, например, в помещението на служителите, отговарящи за контрола над работниците. Те се проверяват, като доближавайки се на няколко сантиметра от него, духат умерено силно към фунията в продължение на 2 секунди. При отрицателен резултат светва зеленият светодиод на самия дрегер и на отдалечения дисплей в стаята на охраната. Ако уредът е включен към Система за Контрол на Достъпа – подава сигнал за отключване на вратата (турникета или др.). При положителен резултат светват червените светодиоди, придружени със звуков сигнал на дистанционния дисплей. След тестване автоматично влиза в готовност за нов тест.

PC mode
Дрегерът изцяло се управлява от специализирания софтуер Max 2.0 (PC под Windows, лаптоп), който позволява вкарване в база данни на персонала, като проверката се инициира от служителя, отговорен за нея. Функционалността при тестването е като при нормалния режим. За разлика от него, обаче, в този режим на компютъра се вижда и точният резултат от анализа в промили (а не само дали минава или не) и той се записва в базата данни. Ако се стартира webcam, софтуерът може и да снима, като снимката също се записва в базата данни на тестовете. Всички резултати могат да се преглеждат, отпечатват и експортират в табличен вид (Excel).

DINGO В-02 позволява гъвкавост при настройване:

  • Дава възможност да се настройва граничната стойност между PASS и FAIL в диапазона от 0.1 до 0.9 промила;
  • Може да се изключва / включва звуковия сигнал на самия уред, както и да се изключва / включва функцията за автоматично изключване на дрегера, ако 15 минути не е провеждан тест.

Редовното калибриране на дрегера гарантира както прецизността на измерванията в краткосрочен план, така по-дългия живот на уреда.

Допълнителна информация:

Предназначение

Контрол на персонал

Дневно натоварване

200+

Сензор

електрохимичен

Дисплей

LED (Pass/Fail)

Точност

± 10%

Взимане на проба

активно

Тест с мундщук

НЕ

Тест без мундщук

ДА

Готовност

10 сек.

Aнализ

2 сек.

Повторен тест

1 сек.

Памет

PC mode (с дата и час)

Работна темпера

-5°С / +40°С

Софтуер

ДА

Принтер

НЕ

Размери

205 х 108 х 95 мм

Тегло

550 гр.

Захранване

220V; 12V

Произход

Корея

Сертификати и норми

CE

Комплектът съдържа:

  1. Уред;
  2. Адаптер за 220 В;
  3. Кит за монтаж;
  4. Дистанционен дисплей;
  5. USB кабел;
  6. Софтуер;
  7. Ръководство.

Производител: Sentech Korea Corp., Южна Корея.

Аналози на ДРЕГЕР DINGO B-02 БЕЗ МУНДЩУК

КОМЕНТАРИ КЪМ ДРЕГЕР DINGO B-02 БЕЗ МУНДЩУК

ДРЕГЕР DINGO B-02 БЕЗ МУНДЩУК Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛайфстайлЛюбопитноНовиниПсихологияЗдравни съветиВидеоИсторияХранене при...ЛеченияХрани и ястияРецептиСнимкиСпортТестовеОрганизацииАлтернативна медицинаАнкетиМедицински изследванияЗдравни проблемиДиетиЕ-тата в хранитеСоциални грижиБотаника