Начало Е-Аптека Медицински изделия Стомашно – чревен дискомфорт Запек FADEM INTERNATIONAL ИЗИЛАКС микроклизма за възрастни 9 гр.* 6

ИЗИЛАКС микроклизма за възрастни 9 гр.* 6

Арт. #30059233
15.70 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от FADEM INTERNATIONAL ›Виж всички Медицински изделия при запек ›

ИЗИЛАКС микроклизма за възрастни 9 гр.* 6

Инструкции за употреба:
Изилакс глицеринова микроклизма с екстракт от лайка и слез за възрастни е показана при лечение на запек в случаи на висцерална свръхчувствителност (синдром на раздразнените черва), хемороиди и анални фисури, при бременни и кърмачки, при залежаване, при нарушена перисталтика.

Състав: Всяка моно-доза глицеринова микроклизма съдържа: глицерин, пшенична скорбяла, течен екстракт от слез, течен екстракт от лайка, пречистена вода.
Продуктът е преминал стерилизация.

Действие:
Изилакс глицеринова микроклизма с екстракт от лайка и слез притежава двойно действие. Тя размеква и овлажнява изпражненията, като в същото време улеснява освобождаването на червата. Извън изхождащото си действие, балансираното съчетаване на съставките в Изилакс намаляват дразненето, дискомфорта и възпалението на лигавицата на червата, които се проявяват в случай на запек и подобряват еластичността й. Продуктът е напълно безопасен и се понася много добре от организма. Той е безвредно и ефективно средство, чието действие се проявява в рамките на 15 мин. до 1 час.

Предупреждения:
Изилакс - глицеринова микроклизма с екстракт от лайка и слез НЕ БИВА да се използва при остри коремни болки или друг вид неразположения от неизвестен произход. Не употребявайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
При пациенти, чувствителни към някоя от съставките или с предишни възпаления на лигавицата на стомаха, може да възникне дразнене в ректалната област.

Начин на употреба: 1 или 2 моно-дози на глицериновата микроклизма за период от 24 часа.

Възрастни: 1 до 2 микроклизми от 9 g при нужда.
В случай на упорит запек, приложете 2 дози едновременно.

Всяка моно-доза на глицериновата микроклизма с екстракт от лайка и слез трябва да остане индивидуално опакована до момента на употреба, което гарантира стерилността и ефективността й.

За да отворите контейнера, хванете капачката и я завъртете. При изваждане не дръжте контейнера за помпичката, тъй като течността може да излезе след отваряне на капачката. Овлажнете накрайника, като изстискате капка от течността, след което го поставете в ануса и стиснете помпичката. Отстранете накрайника, без да отпускате помпичката и изхвърлете контейнера.

Съхранение:
Съхранявайте в оригиналната опаковка на хладно, тъмно и сухо място при температура между 4° и 30° C.

ДА СЕ ПАЗИ НА МЯСТО, НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА!

Медицинско изделие 93/42/ЕЕС.

Отпуска се без рецепта в аптеките и дрогериите.
Преди употреба винаги четете инструкцията за употреба!
Само за еднократна употреба!
Да не се използва след изтичане срока на годност!

Изхвърляйте опаковките на предназначените за това места!

Easylax® е регистрирана търговска марка!

Опаковка: 6 бр. глицеринова микроклизма с екстракт от лайка и слез от 9 g за възрастни.

Производител: FaDerm international S.r.l., Италия.

Аналози на ИЗИЛАКС микроклизма за възрастни 9 гр.* 6

КОМЕНТАРИ КЪМ ИЗИЛАКС микроклизма за възрастни 9 гр.* 6

ИЗИЛАКС микроклизма за възрастни 9 гр.* 6 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛеченияЗдравни съветиАлтернативна медицинаСпортЛайфстайлЛюбопитноИсторияЗдравни проблемиХранене при...СнимкиНовиниМедицински изследванияЗаведенияДиетиРецептиПроизводителиЕ-тата в хранитеФизиологияХрани и ястия