Начало Е-Аптека Медицински изделия Стомашно – чревен дискомфорт Запек FADEM INTERNATIONAL ИЗИЛАКС микроклизма за деца 3 гр.* 6

ИЗИЛАКС микроклизма за деца 3 гр.* 6

Арт. #30059232
15.70 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от FADEM INTERNATIONAL ›Виж всички Медицински изделия при запек ›

ИЗИЛАКС микроклизма за деца 3 гр.* 6

Инструкции за употреба:
Изилакс глицеринова микроклизма с екстракт от лайка и слез за кърмачета и деца е показана при лечение на запек в случаи на висцерална свръхчувствителност (синдром на раздразнените черва) и при нарушена перисталтика.

Състав: Всяка моно-доза глицеринова микроклизма съдържа: глицерин, пшенична скорбяла, течен екстракт от слез, течен екстракт от лайка, пречистена вода.
Продуктът е преминал стерилизация.

Действие:
Изилакс глицеринова микроклизма с екстракт от лайка и слез притежава двойно действие. Тя размеква и овлажнява изпражненията, като в същото време улеснява освобождаването на червата. Извън изхождащото си действие, балансираното съчетаване на съставките в Изилакс намаляват дразненето, дискомфорта и възпалението на лигавицата на червата, които се проявяват в случай на запек и подобряват еластичността й. Продуктът е напълно безопасен и се понася много добре от организма. Той е безвредно и ефективно средство, чието действие се проявява в рамките на 15 мин. до 1 час.

Предупреждения:
Изилакс - глицеринова микроклизма с екстракт от лайка и слез НЕ БИВА да се използва при остри коремни болки или друг вид неразположения от неизвестен произход. Не употребявайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
При пациенти, чувствителни към някоя от съставките или с предишни възпаления на лигавицата на стомаха, може да възникне дразнене в ректалната област.

Начин на употреба: 1 или 2 моно-дози на глицериновата микроклизма за период от 24 часа.

  • Кърмачета 0 - 1 година: 1 микроклизма от 3 g, при нужда;
  • Деца 1 - 3 години: 1 микроклизма от 3 g, при нужда;
  • Деца 3 - 14 години: 1 до 2 микроклизми от 3 g, при нужда.

В случай на упорит запек, приложете 2 дози едновременно.

Всяка моно-доза на глицериновата микроклизма с екстракт от лайка и слез трябва да остане индивидуално опакована до момента на употреба, което гарантира стерилността и ефективността й.

За да отворите контейнера, хванете капачката и я завъртете. При изваждане не дръжте контейнера за помпичката, тъй като течността може да излезе след отваряне на капачката. Овлажнете накрайника, като изстискате капка от течността, след което го поставете в ануса и стиснете помпичката. Отстранете накрайника, без да отпускате помпичката и изхвърлете контейнера.

Съхранение:
Съхранявайте в оригиналната опаковка на хладно, тъмно и сухо място при температура между 4° и 30° C.

ДА СЕ ПАЗИ НА МЯСТО, НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА!

Медицинско изделие 93/42/ЕЕС.

Отпуска се без рецепта в аптеките и дрогериите.
Преди употреба винаги четете инструкцията за употреба!
Само за еднократна употреба!
Да не се използва след изтичане срока на годност!

Изхвърляйте опаковките на предназначените за това места!

Easylax® е регистрирана търговска марка!

Опаковка: 6 бр. глицеринова микроклизма с екстракт от лайка и слез 3 g - за деца.

Производител: FaDerm international S.r.l., Италия.

Аналози на ИЗИЛАКС микроклизма за деца 3 гр.* 6

КОМЕНТАРИ КЪМ ИЗИЛАКС микроклизма за деца 3 гр.* 6

ИЗИЛАКС микроклизма за деца 3 гр.* 6 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаАлтернативна медицинаЛеченияЗдравни съветиЛюбопитноИсторияСнимкиПсихологияЛайфстайлХранене при...НовиниСпортСоциални грижиДиетиЗдравни проблемиРецептиПроизводителиЕ-тата в хранитеТестовеФизиологияКлинични пътекиОрганизацииНормативни актовеСпециалистиХрани и ястияИнтервютаАнкетиОбразованиеЗаведенияМедицински изследвания