Начало Е-Аптека Козметика Устна хигиена Четки за зъби Медиум DENTAID ВИТИС ОРТОДОНТИК КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 15 мл. + ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ + ВОДА ЗА УСТА 30 мл.

ВИТИС ОРТОДОНТИК КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 15 мл. + ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ + ВОДА ЗА УСТА 30 мл.

Арт. #30057679
Последна цена: 17.70 лв.

Продуктът не е наличен.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
0.0, 0 гласа
Виж всички от DENTAID ›Виж всички Четки за зъби - медиум ›

ВИТИС ОРТОДОНТИК КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 15 мл. + ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ + ВОДА ЗА УСТА 30 мл.

Комплектът съдържа:
1. Пастата за зъби VITIS Orthodontic е специално разработена за ежедневна хигиена на устната кухина. 

По време на ортодонтно лечение, тя подпомага цялостната грижа за уста, зъби и венци. Предлага ежедневна превенция на проблемите, свързани с ортодонтските импланти, брекети и скоби: язви, лезии, бактериална плака, гингивит, халитоза и други. 
При всекидневно използване поддържа здрава и чиста устна кухина. Иновативната текстура позволява лесен достъп до труднодостъпните пространства между ортодонтските апарати. Подходяща е за хора с ортодонски скоби, склонни към афтозни язви и други орални рани.

Състав:

  • Цетилпиридониев хлорид 0,05% - предотвратява образуването на бактериална плака и нейното натрупване. Контролира появата и развитието на гингивит.
  • Натриев флуорид 1450 ppm - предотвратява появата на зъбен кариес.
  • Алое Вера 0,126% - предпазва устата, зъбите и венците.
  • Алантоин 0,10% - защитава лигавицата на устната кухина.

Начин на употреба: Почиствайте зъбите най-малко 3 пъти на ден и използвайте четка за зъби, подходяща за ортодонтски импланти, скоби и брекети.

Опаковка: 15 мл

2. Водата за уста VITIS Orthodontic е специално разработена за ежедневна хигиена на устната кухина. Увеличава ефекта от четка и паста за зъби, тъй като ефективно достига труднодостъпните зони на скобите и удължава задържането на активните съставки в устата. По време на ортодонтното лечение, водата за уста подпомага цялостната грижа за уста, зъби и венци.

Препоръчва се за хора с ортодонтски скоби. Подходяща е и за хора, склонни към афтозни язви и други видове рани.

Състав:

  • Цетилпиридониев хлорид 0,05% - предотвратява образуването на бактериална плака и нейното натрупване. Контролира появата и развитието на гингивит.
  • Натриев флуорид 226 ppm - предотвратява появата на зъбен кариес.
  • Алое Вера 0,05%  - предпазва устата, зъбите и венците.
  • Алантоин 0,10% - защитава лигавицата на устната кухина.

Начин на употреба: Изплаквайте устата с 15 мл. офталмологична вода в продължение на 30 секунди, без да я разреждате.
За по-добри резултати избягвайте да ядете и пиете веднага след употреба на продукта.

Опаковка: 30 мл.

3. Четка за зъби ВИТИС ОРТОДОНТИК АКСЕС

Предназначение:
VITIS Orthodontic Access е четка за зъби с по-малка четчица, предназначена специално за отстраняване на пероралния биофилм (бактериална плака) от ортодонтските уреди и от трудно достъпните области в устната кухина. Подходяща е за деца и възрастни с ортодонтски скоби (метални ленти, брекети, скоби, лигатури и др.).
VITIS Orthodontic Access е предназначена за ежедневна употреба. Тя улеснява достъпа до най-задните части на устата, зъбите, които са в процес на изправяне, и др. Нейните влакна са средно меки и са подредени във V-образна повърхност, осигуряваща двоен почистващ ефект: освен почистване на труднодостъпни зони на ортодонтските скоби, където бактериите се натрупват по-лесно, тя също ефективно почиства областта на венците.
Шията на четката за зъби е гъвкава и й позволява да достигне местата, където другите четки за зъби не могат. Дръжката е ергономична и има кантове, които предотвратяват приплъзване за по-лесна употреба и удобно захващане по време на четкане.
Защитната капачка поддържа нишките на четката за зъби в оптимално хигиенични условия.

Начин на употреба: Мийте зъбите си с четка и паста за зъби три пъти на ден или след всяко хранене с кръгови движения от венците към зъбите.

Производител: DENTAID, Испания.

Аналози на ВИТИС ОРТОДОНТИК КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 15 мл. + ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ + ВОДА ЗА УСТА 30 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИТИС ОРТОДОНТИК КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 15 мл. + ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ + ВОДА ЗА УСТА 30 мл.

ВИТИС ОРТОДОНТИК КОМПЛЕКТ ПАСТА ЗА ЗЪБИ 15 мл. + ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ + ВОДА ЗА УСТА 30 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаИсторияЛюбопитноЗдравни съветиСпециалистиАлт. медицинаНовиниЛеченияХранене при...ЗаведенияНормативни актовеБотаникаИзследванияПроизводителиЛайфстайлФизиологияСнимкиКлинични пътекиЗдравни проблемиСпортНаправления в медицинатаСоциални грижиОрганизации