Начало Е-Аптека Медицински изделия Афти BIOPLAX LIMITED АФТАМЕД спрей 20 мл.

АФТАМЕД спрей 20 мл.

Арт. #30056613
14.30 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 4 гласа
Виж всички от BIOPLAX LIMITED ›Виж всички Медицински изделия при афти ›

АФТАМЕД спрей 20 мл.

Заздравява увредената устна лигавица и съкращава времето за излекуването й. Бързо облекчава болката.
Раните на устната лигавица /афти/ са с възпалителен характер и включват поява на болезнено нараняване на лигавицата. Медицинското изделие Афтамед е специална форма за бързо облекчаване на болката, което се демонстрира в клинични наблюдения, стимулира оздравяването на раната, като повишава естествените възстановителни процеси и намалява броя на раните, като контролира възпалението и рехидратацията на тъканите.

Показания: афти, афтозен стоматит, рецидивиращи рани в устната кухина /включително и лихен планус/ и раздразнения в устната кухина.

Може да се използва от деца, които носят ортодонтски апарати.

Начин на употреба: Нанасяйте 2-3 пъти на ден или повече, ако е необходимо, след хранене, за една седмица или до отшумяване на симптомите. Многократното приложение при персиситираща болка е безопасно. Препоръчва се да не се приемат храна  и течности поне 30 минути след приложение на продукта.

Съдържание: високомолекулна хиалуронова киселина /натриева сол/ - 30 мг. /100 гр.

БЕЗВРЕДЕН ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ. БЕЗ АЛКОХОЛ.

Важно! Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките. Консултирайте се с лекар, ако симптомите не се повлияват.

Съхранение: Съхранявайте на недостъпно за деца място. Срокът на годност е валиден при ненарушена опаковка и правилно съхранение. Затворете опаковката веднага след употреба.

Опаковка: 20 мл.

Производител: BIOPLAX LIMITED, Великобритания.

Аналози на АФТАМЕД спрей 20 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ АФТАМЕД спрей 20 мл.

АФТАМЕД спрей 20 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияАлтернативна медицинаЗдравни съветиЛюбопитноИсторияНормативни актовеСпециалистиНовиниБотаникаЛайфстайлСнимкиКлинични пътекиЛечения