Начало Е-Аптека Електрически уреди за красота и здраве Епилатори SILK'N ФОТОЕПИЛАТОР ЗА МЪЖЕ SILK'N GLIDE MEN ONLY 200 000 ИМПУЛСА

ФОТОЕПИЛАТОР ЗА МЪЖЕ SILK'N GLIDE MEN ONLY 200 000 ИМПУЛСА

Арт. #30056382

ФОТОЕПИЛАТОР ЗА МЪЖЕ SILK'N GLIDE MEN ONLY 200 000 ИМПУЛСА

Ако желаете да премахнете нежеланото окосмяване по ръцете, гърдите или гърба, то Silk’n Glide Men е точният фотоепилатор за Вас! Glide Men е проектиран специално за мъже! Тайната му се крие в технологията HPL, която с помощта на светлинни импулси действа върху фоликула и трайно предотвратява растежа на космите. Резултатът е гарантиран - по-гладка кожа и по-добро самочувствие!

Бръснене, кола маска и епилиране срещу Glide Men Only
За разлика от традиционните методи за обезкосмяване (бръснене, кола маска и епилиране), които са болезнени и не оставят кожата така гладка, модерната технология на фотоепилатора Glide Men Only не предизвиква раздразнения и прави тялото Ви гладко като коприна.

Начин на действие на Glide Men
Светлинните импулси HPL се поглъщат от меланина в космите. Повече меланин се съдържа в по-тъмните косми, ето защо най-добри резултати се постигат при мъже с тъмни косми и светла кожа. Това, разбира се, не означава, че мъже с по-светли косми няма да постигнат добри резултати - напротив. Меланинът в косъма играе ролята на проводник, с чиято помощ светлината достига до фоликула. Там светлинната енергия се абсорбира селективно и не позволява повторния растеж на космите. Те падат постепенно или престават да израстват, оставяйки кожата невероятно гладка. Опитайте - необходими са само няколко процедури!

Подходящ за цялото тяло
Упоритите косми по корема, гърдите, гърба, интимните части, краката или ръцете не представляват никакъв проблем за фотоепилатора Silk’n Glide Men Only. Можете да го използвате в собствения си дом - докато гледате любимия си отбор по телевизията, например! Silk’n Glide Men Only следва извивките на Вашето тяло с изключителна лекота.

200,000 импулса за многократни процедури на цялото тяло
Фотоепилаторът издържа 200 000 светлинни импулса, които са напълно достатъчни както за първоначалните, така и за множеството поддържащи процедури на тялото, включително и на големи зони като гърба и гърдите. Със сигурност няма да е нужно да закупувате никакви допълнителни консумативи!

С интелигентно мобилно приложение за предварително планиране на процедурите
Можете да изтеглите приложението Silk’n безплатно за Android и iPhone. То е много лесно за използване! Избирате зоната, която искате да третирате, и натискате бутона "start". Приложението Ви води по време на цялата процедура, като в същото време планира следващата. Аларма Ви напомня да не пропуснете някоя процедура. В приложението можете да откриете и отговори на важни въпроси относно вашия фотоепилатор Glide Men Only. То е мултифункционално и изключително удобно.

С подарък тример Silk’n
Може да го използвате за скъсяване на космите преди процедура или да оформите торса, брадата и интимната зона. Тримерът има 2 приставки с различна дължина.

Фотоепилаторът Glide Men Only е подходящ за по-тъмни цветове на космите и кожата. Може да го ползвате и веднага след излагане на слънце, но на най-ниската степен. След процедура задължително нанасяйте слънцезащитен крем със силен слънцезащитен фактор (SPF 30 или по-висок), за да предотвратите слънчево изгаряне.

Допълнителна информация:

  • Гаранция - 24 месеца;
  • Степени на сила - 5;
  • Площ - 30 x 1 mm = 3.0 cm2;
  • Мощност - 5 J/ cm2;
  • Дължина на вълната - 475 - 1200 nm;
  • Режими: "Плъзгане" и "Пулсиране";
  • С удобен калъф за съхранение.

Производител: Home Skinovations.

Аналози на ФОТОЕПИЛАТОР ЗА МЪЖЕ SILK'N GLIDE MEN ONLY 200 000 ИМПУЛСА

КОМЕНТАРИ КЪМ ФОТОЕПИЛАТОР ЗА МЪЖЕ SILK'N GLIDE MEN ONLY 200 000 ИМПУЛСА

ФОТОЕПИЛАТОР ЗА МЪЖЕ SILK'N GLIDE MEN ONLY 200 000 ИМПУЛСА Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛюбопитноЗдравни съветиЛайфстайлБотаникаСнимкиНовиниСпортХранене при...ФизиологияАнкетиДиетиЛеченияИсторияКлинични пътекиАнатомияСпециалистиМедицински изследвания