Начало Е-Аптека Хранителни добавки Имунитет Възрастни THE GOLDEN APPLE LTD. ГОЛДЪН СТЕМ ПАУЪР саше * 30 ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА

ГОЛДЪН СТЕМ ПАУЪР саше * 30 ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА

Арт. #30056125

ГОЛДЪН СТЕМ ПАУЪР саше * 30 ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА

Предназначение:
Golden Stem Power е хранителна добавка, която стимулира отделянето на възрастни стволови клетки. Това представлява естествен процес в организма, който служи за регенерация и подмладяване на тялото. Golden Stem Power стимулира имунитета и защитните сили на организма, оказва мощно антиоксидантно действие. Всичко това продуктът постига благодарение на уникалните си съставки, които заедно и по отделно имат стимулиращо стволовите клетки действие.

Действие на активните съставки:
АФА (Aphanizomenon flos-aquae) - микроводорасло, което се добива от високопланинското езеро Кламат в САЩ, съдържа жизненоважни витамини, минерали, аминокиселини. Научно доказано АФА има способността да активира отделянето на стволови клетки, благодарение на полизахаридите, които съдържа и по този начин да спомага регенериращите процеси в организма. АФА е наричана още храна за мозъка, защото стимулира мозъчните функции, подобрява паметта и концентрацията, тонизира и дава енергия на организма, оказва мощно антиоксидантно действие.

Хлорела пиреноидоса - в Golden Stem Power е използвана хлорела пиреноидоса с разбита клетъчна стена по патентована японска технология. Това гарантира запазването на ценните вещества в нея и свойството й да извежда токсините, тежките метали и радиацията от тялото. Хлорела пиреноидоса също има свойството да стимулира зрелите стволови клетки. Тя е също богата на витамини, минерали, аминокиселини и други природни компоненти, които оказват стимулиращо човешкото здраве действие. Растежния фактор на хлорела (РФХ), който микроводораслото съдържа, е най-важната и уникална съставка за здравето. Той представлява сложен комплекс от въглехидрати, пептиди, аминокиселини и нуклеинови киселини. Благодарение на него хлорелата има уникалната способност да стимулира растежа на тъканите, да възстановява и подобрява функциите на имунната система и да детоксикира организма. Хлорела пиреноидоса съдържа най-голямо количество растежен факторна хлорела (РФХ) от всички останали видове. Доказано според научни изследвания РФХ удължава живота на човек с около 30 % при редовен прием на хлорела.

Спирулина платенсис - в Golden Stem Power е използвана 100 % органично чиста спирулина. Тя е най-богата на синия пигмент фикоцианин. Той има мощен антиоксидантен и противовъзпалителен ефект. Научно доказано е, че блокира ензима циклооксигеназа (COX-2), на който се дължи синтеза на веществата в тялото, които пораждат болката и възпаленията. Наличието на възпаления възпрепятстват придвижването на стволови клетки и достигането им до мястото, което се нуждае от тяхната помощ. Научни изследвания са доказали, че фикоцианинът стимулира отделянето на зрели стволови клетки. Спирулина платенсис оказва мощно антиоксидантно и противовъзпалително действие. Тя е храна, която подсилва имунната система, облекчава алергиите, стимулира зрението и мозъка, регулира нивото на холестерола, изхвърля тежките метали от организма.

Български пробиотици (Лактобациликус булгарикус, Ацедофилус, Бифидус) - пробиотичните бактерии са полезни бактерии, населяващи червата. Те подпомагат храносмилателните и отделителните процеси в организма и допълнително извършват още много полезни функции,
стимулират производството на витамини от група B и витамин К, имат антиалергичен и имуномоделиращ ефект.

Екстракт от зелен чай - мощен антиоксидант - 20 пъти по-силен от витамини C и Е, и 50 пъти по-силен от екстракта от гинко билоба. Той подпомага обновяването на кожата чрез активиране отделятнето на нови стволови клетки. Научно доказана е способността му да усилва метаболизма, като и да регулира телесното тегло. Зеленият чай подобрява състоянието на очите и чревната флора.

Екстракт от арония - плодовете са богати на витамини Р, С, Е, К, В3, минерали – калий, калций, фосфор, магнезий, органични киселини, захари, пектин, дъбилни и още много други полезни вещества. Аронията съдържа водоразтворими сини пигменти (анотоцианини), които имат силен противовъзпалителен и антиоксидантен ефект и способността да стимулират отделянето на стволови клетки. Аронията е храна, използвана от космонавти, спортисти, бременни жени, бебета и малки деца.

Състав: АФА 30%, спирулина платенсис 30%, хлорела пиреноидоса 30%, коплекс от български пробиотици 3,33%, екстракт от арония 3,33%, екстракт от зелен чай 3,33% със синергично действие.

Хранителни стойности:

  • Витамин В3 - 4,6 mg;
  • Витамин В12 - 33,9 mcg;
  • Желязо - 6,1 mg;
  • Протеин - 5,22 g;
  • Въглехидрати - 4,02 g;
  • Липиди - 2,13 g.

Начин на употреба: 1 до 3 пъти дневно се приема 1 пакетче по време на хранене, разтворено в студена напитка (сок или вода).

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение:
Да се съхранява на тъмно и хладно недостъпно за малки деца място.

Опаковка: 30 сашета х 3 гр.

Производител: "ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА" ООД, България.

Аналози на ГОЛДЪН СТЕМ ПАУЪР саше * 30 ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА

КОМЕНТАРИ КЪМ ГОЛДЪН СТЕМ ПАУЪР саше * 30 ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА

ГОЛДЪН СТЕМ ПАУЪР саше * 30 ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):Алтернативна медицинаНовиниЛюбопитноЛеченияСпортЗдравни съветиХранене при...ПроизводителиХрани и ястияРецептиПрезентацииИсторияНормативни актовеМедицински изследванияЛайфстайлСпециалистиТестовеДиетиСъставкиЕ-тата в хранитеОрганизацииСоциални грижиИнтервютаСнимкиОткрития