Начало Е-Аптека Козметика Грижа за косата Бои за коса TELESTAR СТОП ГРЕЙ СЕРУМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОСАТА

СТОП ГРЕЙ СЕРУМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОСАТА

Арт. #30056093
39.40 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.4, 7 гласа
Виж всички от TELESTAR ›Виж всички Бои за коса ›

СТОП ГРЕЙ СЕРУМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОСАТА

STOP GRAY HAIR е система от 3 съставки за възстановяване естествения цвят на косата по уникален, ефективен и безопасен начин.
Ако имате посивяла коса от години и искате да възвърнете естествения й цвят и красота без вредни бои и химикали, STOP GRAY HAIR е точно за Вас.
STOP GRAY HAIR е патентован продукт, разработен и произведен в Италия, идеален за всички типове коса, който ще спре посивяването и ще възстанови естествения цвят на косата.
Разтривайте няколко капки от лосиона ежедневно и сивите коси ще бъдат заменени от нови с естествен цвят.

Stop Grey Hair не оцветява косата, а естествено възстановява естествения й цвят.
Положителните промени са видими след няколко седмици.

Stop Grey Hair е изцяло натурален лосион, който действа на основата на псевдокатализа, което предотвратява появата на сива коса. Каталаза е естествен ензим в косата, който заедно с меланина съдействат за поддържането на естенствения й цвят. Лосионът разгражда молекулите на водородния пероксид и други свободни радикали, които са причина за побеляване на косата и унищожаване на меланина, който е отговорен за производството на естествения пигмент на косата.

Stop Grey Hair има приятен аромат. Можете да го използвате у дома или на път и скоро ще забележите, възвръщане на естествения цвят на Вашата косата. Изгубеното Ви самочувствие също!

Начин на приложение:
Нанесете сместа върху кожата на главата или на желаните места, масажирайте, докато се абсорбира напълно. Нанесете по-големи количества лосион в случай, че сте изсветлявали косата си. Използвайте ежедневно докато естествения цвят се възстанови напълно, след това прилагайте веднъж седмично. Резултатите могат да се забележат само след няколко седмици, а пълното възстановяване на естествения цвят може да се забележи след около 6 месеца.
Stop Grey Hair може да се използва за сиви косми по цялото тяло.

Комплектът съдържа:

  • 1 x 100 мл. лосион;
  • 1 x апликатор;
  • 1 x 8 мл. активатор.

Произведено в Италия.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С СТОП ГРЕЙ СЕРУМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОСАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТОП ГРЕЙ СЕРУМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОСАТА

СТОП ГРЕЙ СЕРУМ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОСАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияМаркаЗдравни съветиАлтернативна медицинаЛюбопитноХранене при...НовиниБотаникаЛайфстайлСнимкиПсихологияРецептиИсторияДиетиСпортКлинични пътекиЛеченияПроизводители