Начало Е-Аптека Книги Здравна литература ИЗДАТЕЛСТВО ПАРИТЕТ ИЗЦЕЛЯВАЩИ НАСТРОЙКИ - ГЕОРГИ СИТИН

ИЗЦЕЛЯВАЩИ НАСТРОЙКИ - ГЕОРГИ СИТИН

Арт. #30054238
15.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 2 гласа
Виж всички от ИЗДАТЕЛСТВО ПАРИТЕТ ›Виж всички Здравна литература ›

ИЗЦЕЛЯВАЩИ НАСТРОЙКИ - ГЕОРГИ СИТИН
Метод, признат от водещи учени на Русия, Европа, Америка

Академик Георги Ситин доказва, че "мисълта лекува". Самият той е преживял тежки болести, които е преборил със силата на волята си и самовнушението. Своя метод той обяснява просто: волята и активните усилия помагат на болния да вземе под контрол и най-тежките болести. Въздействието на речта оказва влияние на психиката, а оттам - и на функциите на различните органи. Правилната настройка буквално отмива от съзнанието информацията за болестта и я заменя с нова, насочена към оздравяване.
Макар да звучат като мистично заклинание, в оздравителните текстове на академик Ситин няма нищо мистично, те са основани на строгата наука и са предназначени за: оздравяване на сърцето и храносмилателната система, на вътрешните органи, зрението и слуха, за развитие на волята и способности.
"Изцеляващи настройки" помага да се преодолее стресът и депресията, учи как всеки може сам да ускори оздравяването си, да забави стареенето и да удължи живота си.

Автор: Георги Ситин
Раздел: Приложна психология. Самопознание и самопомощ.
Издател: Паритет
Година на издаване: 2016
Брой страници: 320
Размери: 13x20
Корици: меки
Език: български
Тегло: 350 грама
ISBN: 9786191530977

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ИЗЦЕЛЯВАЩИ НАСТРОЙКИ - ГЕОРГИ СИТИН

КОМЕНТАРИ КЪМ ИЗЦЕЛЯВАЩИ НАСТРОЙКИ - ГЕОРГИ СИТИН

ИЗЦЕЛЯВАЩИ НАСТРОЙКИ - ГЕОРГИ СИТИН Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛайфстайлТестовеЛеченияИнтервютаЛюбопитноНовиниСпециалистиИсторияЗаведенияЗдравни съветиПсихологияАлтернативна медицинаСнимкиБотаникаСоциални грижиОрганизацииКлинични пътекиНормативни актовеДиетиАнкетиСпортОбразованиеРецептиСъставкиХранене при...Здравни проблемиМедицински изследванияНаправления в медицинатаГеографияЛичности