Начало Е-Аптека Хранителни добавки Имунитет Деца NEOPHARM АВИРОН КИДС гранули 8.71 гр.

АВИРОН КИДС гранули 8.71 гр.

Арт. #30053370
24.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.9, 50 гласа
Виж всички от NEOPHARM ›Виж всички Хранителни добавки за имунитет при деца ›

АВИРОН КИДС гранули 8.71 гр.

Прочетете тази листовка внимателно, преди да започнете приема на препарата.
Ако имате допълнителни въпроси, обърнете се към вашия лекар.

Съдържание на листовката
I. Какво е AVIRON KIDS?
II. Какво представлява имунната система?
III. Как и кога се приема AVIRON KIDS?
IV. Кой не трябва да приема AVIRON KIDS?
V. Какви са страничните ефекти на AVIRON KIDS?

I. Какво е AVIRON KIDS?
AVIRON KIDS е комбинация от 2 клинично доказани съставки с натурален произход, които подпомагат естествената защитна функция на имунната система.
Гранулите за перорален разтвор AVIRON KIDS се използват за приготвяне на разтвор за пиене за деца. Съчетават много приятен вкус на портокал и ананас и удобен начин на прием. Опаковката съдържа мерителна чашка, улесняваща дозирането.

5 ml разтвор за пиена AVIRON KIDS съдържа:

  • Апоген (протеинов екстракт на Спирулина) - 100 mg;
  • Хумусна киселина - 250 mg.


II. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИМУННАТА СИСТЕМА?
Основната функция на имунната система е да елиминира причинителите на заболявания, като разпознава и унищожава проникналите от външната среда вируси и други чужди частици.
Когато в организма попадне вирус, клетките на имунната система го разпознават, активизират се, след което го атакуват и унищожават.
Ако имунната система е своевременно подсилена, тя се справя много по-бързо и ефикасно с вирусните причинители на заболявания.

Имунната система има нужда от допълнително подсилване в следните три случая:
1. Когато имунната система влезе неочаквано в контакт с голямо количество вируси
, в резултат на което се подлага внезапно на допълнително натоварване. Това най-често се случва, когато контактуваме с болен човек и голямо количество вируси нахлуят в нашето тяло. Често, внезапната инвазия на вируси заварва имунната ни система неподготвена и има риск да се разболеем. Затова, колкото по-навреме се подсили имунната система, толкова по-бързо тя ще се справи с вирусите. Така може въобще да не се разболеем или симптомите да траят много по-кратко време и да се излекуваме значително по-бързо.
2. След прекарано инфекциозно заболяване и лечение с антибиотици имунната ни система е отслабена и съществува по-голям риск от повторно разболяване. В този случай, допълнителното стимулиране на имунната система има за цел да възстанови защитната й функция в пълен капацитет.
3. Общо стимулиране на имунната система, с цел нейното засилване преди настъпването на зимния сезон, когато организмът е изложен на по-чест контакт с вирусни причинители на заболявания и изискванията към имунната система са завишени.

III. КАК И КОГА СЕ ПРИЕМА AVIRON KIDS?
Приготвяне на разтвора: Добавете 100 мл. питейна вода към гранулите в бутилката до мерителната линия и разклатете добре до пълното им разтваряне.
Да се разклаща преди всяка употреба!

Съхранение на готовия разтвор: Готовият перорален разтвор AVIRON KIDS да се съхранява в хладилник и да се употребява не по-късно от 7 дни след приготвянето.

AVIRON KIDS следва да се приема в следните три случая:
1. AVIRON KIDS се приема, когато имунната система е подложена внезапно на допълнителни натоварвания. Препоръчва се приемът на AVIRON KIDS да започне възможно най-скоро по следната схема:

Дозировка при деца от 0 до 5 години
Ден I3 пъти х 5 ml
Ден II3 пъти х 5 ml
Ден III3 пъти х 5 ml
Ден IV3 пъти х 5 ml
Ден V3 пъти х 5 ml
Ден VI3 пъти х 5 ml
Ден VII3 пъти х 5 ml

2. AVIRON KIDS се препоръчва и в случаите, когато имунната система трябва да бъде подпомогната да възстанови естествената си защитна функция в пълен капацитет. В този случай се препоръчва прием на AVIRON KIDS в продължение на 20 дни по 5 ml 2 пъти дневно.
3. AVIRON KIDS се препоръчва и за общо подпомагане на имунната система преди настъпването на зимния сезон, когато изискванията към нея са завишени. В този случай AVIRON KIDS следва да се приема 3 последователни месеца, като най-добре е да се започне в началото на месец септември по следната схема:

Дозировка при деца от 0 до 6 години
20 дни2 пъти х 5 ml
10 дни пауза
10 дни2 пъти х 5 ml
20 дни пауза
10 дни2 пъти х 5 ml

IV. КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА AVIRON KIDS?
AVIRON KIDS не трябва да се приема от деца с алергия към някоя от съставките на продукта.

V. КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА AVIRON KIDS?
Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.
AVIRON KIDS може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с лекар.

Съхранение: На стайна температура до 25 градуса, на място, недостъпно за деца.

Опаковка: гранули 8,71 g.

Производител: Неофарм България ЕООД, България.

Аналози на АВИРОН КИДС гранули 8.71 гр.

КОМЕНТАРИ КЪМ АВИРОН КИДС гранули 8.71 гр.

АВИРОН КИДС гранули 8.71 гр. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаФизиологияЛюбопитноЗдравни съветиЛеченияСнимкиИзследванияНовиниАлт. медицинаИсторияХранене при...ЛайфстайлПатологияНормативни актовеСоциални грижиСпециалистиСпортКлинични пътекиМикробиологияЗдравни проблемиПрезентацииВидеоТестовеАнкетиДиетиОрганизацииПсихологияРецептиИнтервютаОбразованиеЗаведенияПроизводителиОткрития