Начало Е-Аптека Медицински изделия NATURPHARMA ПРОКСЕЛАН супозитории * 10

ПРОКСЕЛАН супозитории * 10

Арт. #30051424
26.80 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.9, 38 гласа
Виж всички от NATURPHARMA ›Виж всички Медицински изделия  ›

ПРОКСЕЛАН супозитории * 10

Показания:
Прокселан супозитории са предназначени за успокояващо и омекотяващо локално лечение на аноректалния канал при наличие на конгестивни състояния, свързани с остър или хроничен простатит и доброкачествена простатна хипертрофия.

Състав:
Тиквени семки, азиатска центела, босвелия, хеликрисум, витамин Е ацетат, масло от чаено дърво, натриева сол на хиалуронова киселина, полусинтетични глицериди.

Как се предлага продукта?
Прокселан супозитории е под формата на супозитории за ректална употреба.

Кога не трябва да се използва продукта?
Не използвайте в случай на индивидуална свръхчувствителност към един от компонентите на продукта.

Взаимодействия с други продукти:
Не са известни взаимодействия с други продукти и затова се препоръчва да се консултирате с Вашия лекар,  преди да използвате Прокселан супозитории заедно с други медицински изделия или лекарства за ректална употреба.

Нежелани ефекти:
Използването на всеки продукти за локална употреба, особено ако е продължително, може да причини сенсибилизация. Ако това се случи, прекратете лечението и се консултирайте с лекар, за да ви назначи подходяща терапия. Ако се появят други нежелани ефекти, информирайте Вашия лекар или фармацевт.

Как се използва продукта?
Извадете супозитория като дръпнете двата предварително срязани края на блистера. Поставете супозитория в ректума. Измийте ръцете си преди и след употребата на медицинското изделие.

Кога и колко дълго да се използва продукта?
Използвайте по една супозитория на ден, за предпочитане вечер преди лягане или както е предписал лекарят. Продължителността на лечение зависи от развитието на симптомите, ако е необходимо супозиториите Прокселан могат да се използват за дълги периоди.

Предупреждения:
Съхранявайте на недостъпни за деца места. Избягвайте контакт с очите. Не поглъщайте.

Срок на годност, съхранение и унищожаване:
Датата на изтичане на срока на годност се отнася за продукта при неотворена и правилно съхранявана опаковка. Не използвайте след датата на изтичане на срока на годност или ако опаковката е отворена или повредена. Съхранявайте медицинското изделие далеч от светлина и топлина, за предпочитане при температура между 4 и 25 градуса. Медицинските изделия не трябва да се изхвърлят в канала или боклука, попитайте Вашия фармацевт как да унищожите медицинските изделия, които не се използват. Това ще спомогне за опазване на околната среда.

Опаковка: 10 супозитории по 2 гр.
 
Производител: FARMA-DERMA, Италия

Аналози на ПРОКСЕЛАН супозитории * 10

КОМЕНТАРИ КЪМ ПРОКСЕЛАН супозитории * 10

ПРОКСЕЛАН супозитории * 10 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛюбопитноЗдравни съветиСпециалистиЛеченияРецептиХрани и ястияАнкетиДиетиНовиниХранене при...Алт. медицинаСнимкиВидеоИсторияИнтервютаЛайфстайлСпортИзследванияКлинични пътекиТестовеПсихологияСоциални грижиФизиология